Tak, ale miałem tutaj na myśli też aspekty poza penetracyjne. Estetyczne itp. Jak np. rozmiar biustu technicznie na seks nie wpływa, ale pobudza wyobraźnię i pod iecaJak mam wybierać to grubość. Ale nie ma tak że da się wybierać. Grunt to żeby facet nie opierał seksu tylko na wielkości przyrodzenia a jednak na jakiejś fantazji i zadowoleniu obydwu stron.
A tak apropo, to chodzi o penis, tak? bo w zasadzie nie ma ani słowa o tym…Drogie Panie co sobie bardziej cenicie? Długość czy grubość? I jakie są idealne dla Was?
Widzisz, każdy może to i terpretowac jak chce.A tak apropo, to chodzi o penis, tak? bo w zasadzie nie ma ani słowa o tym…
Machnięty w którąś stronę, czyli skrzywiony?To oczywiste, że długość i grubość
Ja bym stawiała najbardziej na kształt i “żylastość” taki machnięty w którąś stronę i z widocznymi żyłkami ale chyba bardziej długość. Mam dość niewrażliwą …., więc sama grubość nie wystarczy
Jedno i drugieMachnięty w którąś stronę, czyli skrzywiony?
Aha, cieszę się, że machnięcie w lewo i jego żylastość mojego przyrodzenia uznajesz za zaletęJedno i drugie
masz większe szanse na trafienie punku G i reszty alfabetuAha, cieszę się, że machnięcie w lewo i jego żylastość mojego przyrodzenia uznajesz za zaletę
Jak miałem 14-15 lat, to go specjalnie w drugą stronę przekrzywiałem albo tak go układałem w bokserkach, by go niejako naprostowywać, fajnie słyszeć, że to nie wadamasz większe szanse na trafienie punku G i reszty alfabetu
Zawsze możesz wrzucić w galerię - ocenimyJak miałem 14-15 lat, to go specjalnie w drugą stronę przekrzywiałem albo tak go układałem w bokserkach, by go niejako naprostowywać, fajnie słyszeć, że to nie wada
Takie rzeczy wyłącznie prywatnieZawsze możesz wrzucić w galerię - ocenimy
Takie rzeczy wyłącznie prywatnie
Nie do końca. Jak zakrzywiony jeździ po ściankach to … nie wiem jak inne kobiety oczywiście, ale ja osobiście lubię, a do punktu g to raczej zakrzywiony do góry potrzebny banan
tak samo myślałem, że to ohydne jak widać żyły. jedną mam taką grubą wypukłą masakra.Nie do końca. Jak zakrzywiony jeździ po ściankach to … nie wiem jak inne kobiety oczywiście, ale ja osobiście lubię
Dawniej miałam wyobrażenie, że długi penis musi dać niezapomniane wrażenie. Miałam okazję potem się o tym przekonać, mając wcześniej jedynie standardowe. I rzeczywiście było super, fajne niezapomniane doświadczenie. Po jakimś jednak dłuższym czasie trafiłam na +-14cm długości, ale za to gruby i żylasty. Na sam widok miałam ciarki i nie wiedziałam jak takie coś może zmieścić się do moich ust i cipeczki i jak ciało zareaguje. Byłam podekscytowana i nie mogłam doczekać się aż we mnie wejdzie.
Była to najlepsza penetracja jaką miałam pod względem odczuć przyjemności. Szeroko rozdziawiona buzia podczas obciągania była mega satysfakcjonującą chwilą. A przyjemny ból, gdy mężczyzna lekko siłowo wpychał kutasa do ciasnej cipki aż trudno opisać.
Chyba zrobię wycisk, odlew i zacznę sprzedawać jako zabawkę... xDTo oczywiste, że długość i grubość
Ja bym stawiała najbardziej na kształt i “żylastość” taki machnięty w którąś stronę i z widocznymi żyłkami ale chyba bardziej długość. Mam dość niewrażliwą …., więc sama grubość nie wystarczy