@Marcin 43 jak będziesz następnym razem u divy to jej się zapytaj, czy woli małe czy duże kutasy

Divy wolą duże@Marcin 43 jak będziesz następnym razem u divy to jej się zapytaj, czy woli małe czy duże kutasy
Pytałeś?Divy wolą duże
Czytałem na garsonierzePytałeś?
Ja nie pytałem, ale myślę, że to ma sens. Codziennie mają po kilku klientów , spotykają się z różnymi, więc ta "tolerancja na bodziec" jest u nich pewnie wysoka. Zakładam, że może być wyższa niż u przeciętnej kobiety. Statystycznie większość penisów to małe+ średnie, więc duże to takie rodzynki na cieścieDivy wolą duże
Nie jest to jednak reprezentatywna grupa kobiet,ich średnia odbytych stosunków jest większa niż większości kobietJa nie pytałem, ale myślę, że to ma sens. Codziennie mają po kilku klientów , spotykają się z różnymi, więc ta "tolerancja na bodziec" jest u nich pewnie wysoka.
Jedna diva powiedziała,że w moim mieście większość ma duże kutasy,a mieszkam z jednych z większych miast w Polsce.Statystycznie większość penisów to małe+ średnie, więc duże to takie rodzynki na cieście![]()
Kolejny raz uzyskałem potwierdzenie, że jeno kobiety promiskuistyczne są od oceniania wartości partnera seksualnego, a ich oceny są miarodajne. To takimi kobietami zachwycają się mężczyźni - najbardziej oczywiście paniami prostytutkami, ale także cuckolderessami, swingerkami, singielkami mającymi dziesiątki lub setki niekomercyjnych partnerów.Nie jest to jednak reprezentatywna grupa kobiet,ich średnia odbytych stosunków jest większa niż większości kobiet
Jedna diva powiedziała,że w moim mieście większość ma duże kutasy,a mieszkam z jednych z większych miast w Polsce.
Dlatego nie jestem przekonany,że tak dużo Polaków ma małe
OK. To ja w takim razie nietypowy jestem@Greg the Great
Opinie znacznej części dziewcząt mogą jeszcze nie być miarodajne, bo nie mają one wystarczającego "materiału porównawczego".
Mieliśmy już choćby na samym forum wystarczająco dużo wypowiedzi, z których wynika jednoznacznie, że opinie pań prostytutek są dla naszych rodaków istotne. Te panie stały się źródłem chwil szczęścia. Rynek działa. Rynek się nigdy nie myli.
"Tam, gdzie zabrania się ludziom czcić króla, czczą oni milionerów, sportowców lub gwiazdy filmowe, a nawet słynne prostytutki lub gangsterów."
Clive Lewis
Oczywiście że tak, albo można powiedzieć że MilfyMoże ładniej będzie " dojrzałe ".
No cóż...Będę z tym musiał jakoś żyćAle dowaliłeś, to ja teraz nie wiem co gorsze - facet który jest na sexforum czy taki co zamienił je na usługi profesjonalne pań.
Jest też coś takiego jak mechanizm zaprzeczeniaZagadka rozwikłana, toż to czysta projekcja:
Przypisywanie swoich poglądów, uczuć, intencji lub cech innym osobom to w psychologii projekcja (często traktowana jako mechanizm obronny lub błąd poznawczy). Jest to nieświadomy proces, w którym człowiek „rzutuje” swoje nieakceptowane wewnętrzne stany na otoczenie, przypisując je innym, aby uniknąć konfrontacji z własnymi trudnymi emocjami.
To Wy faceci lubicie wielkie penisy, a ponieważ nie macie jaj żeby się do tego przyznać, to projektujecie to na kobiety, wiedząc lepiej.
Tak, zgadza się. Tu możnaby postawić jednak pytanie badawcze czy istnieje zależność między ilością odbywanych stosunków a preferencją, co do wielkości penisa np czy jeśli kobieta odbywa dużo stosunków z dużymi, to czy je preferuje/ zaczyna preferować? Ja tak przypuszczam , ale mogę się mylić.Nie jest to jednak reprezentatywna grupa kobiet,ich średnia odbytych stosunków jest większa niż większości kobiet
No tak, tylko pytanie jak ona rozumie te wielkościJedna diva powiedziała,że w moim mieście większość ma duże kutasy,a mieszkam z jednych z większych miast w Polsce.
Dlatego nie jestem przekonany,że tak dużo Polaków ma małe![]()
Mistrz statystyki... Oczywiście, że najwięcej jest średnich/przeciętnych, dla tego nazywają się średnimi. Gdyby duże były częstsze, nie nazywałby się dużymi.Statystycznie większość penisów to małe+ średnie
No właśnie. W sieci każdy to mądrala
E tam. Gdyby długość nie miała znaczenia, to kobiety lubiłyby małe tak samo jak średnie lub duże, a wiemy, że tak nie jest.Jeśli ma jakieś znaczenie wielkość członka we współżyciu, to można mówić jedynie o jego grubości, a nie długości.
Ja spotkałem się z takimi, które lubią ten ból.Grubszy członek pozwala na lepszą stymulację najbardziej erogennej strefy ciała kobiety, którą jest punkt G, znajdujący się w przedniej ścianie pochwy, 3-4 cm od jej ujścia. Mężczyźni zazwyczaj przeceniają znaczenie tzw. głębokiej penetracji uważając długi członek za atrybut męskości. Natomiast jego długość nie wpływa na osiągnięcie orgazmu przez kobietę. Około 6% w populacji kobiet, to kobiety odczuwające ekstazę wypływającą z głębokiej penetracji pochwy, czerpiące przyjemność ze stymulacji szyjki macicy, która jest wrażliwa na ucisk i ruch. Dla pozostałych kobiet jest to uczucie nieprzyjemne, a nawet sprawiające ból.
Dlaczego od razu mowa o olbrzymie?Długi członek dla większości kobiet przynosi dyskomfort, zamiast przyjemności. Ból związany z naciskiem penisa na szyjkę macicy można porównać z bólem, jaki mężczyzna odczuwa po uderzeniu w jądra. W związku z powyższym mężczyźni obdarowani penisem olbrzymem mają niewielki z niego pożytek.