• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Divy wolą duże
Ja nie pytałem, ale myślę, że to ma sens. Codziennie mają po kilku klientów , spotykają się z różnymi, więc ta "tolerancja na bodziec" jest u nich pewnie wysoka. Zakładam, że może być wyższa niż u przeciętnej kobiety. Statystycznie większość penisów to małe+ średnie, więc duże to takie rodzynki na cieście 😁

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ja nie pytałem, ale myślę, że to ma sens. Codziennie mają po kilku klientów , spotykają się z różnymi, więc ta "tolerancja na bodziec" jest u nich pewnie wysoka.
Nie jest to jednak reprezentatywna grupa kobiet,ich średnia odbytych stosunków jest większa niż większości kobiet
Statystycznie większość penisów to małe+ średnie, więc duże to takie rodzynki na cieście 😁
Jedna diva powiedziała,że w moim mieście większość ma duże kutasy,a mieszkam z jednych z większych miast w Polsce.
Dlatego nie jestem przekonany,że tak dużo Polaków ma małe ;)

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
Nie jest to jednak reprezentatywna grupa kobiet,ich średnia odbytych stosunków jest większa niż większości kobiet

Jedna diva powiedziała,że w moim mieście większość ma duże kutasy,a mieszkam z jednych z większych miast w Polsce.
Dlatego nie jestem przekonany,że tak dużo Polaków ma małe
Kolejny raz uzyskałem potwierdzenie, że jeno kobiety promiskuistyczne są od oceniania wartości partnera seksualnego, a ich oceny są miarodajne. To takimi kobietami zachwycają się mężczyźni - najbardziej oczywiście paniami prostytutkami, ale także cuckolderessami, swingerkami, singielkami mającymi dziesiątki lub setki niekomercyjnych partnerów.
Ta ocena partnera nie dotyczy wyłącznie długości penisa. Zaznaczam to, aby ktoś nielubiący mnie i obarczony ograniczonym horyzontem myślowym (nie mam na myśli PanaCiacho) znowu nie wyciągnął błędnych wniosków.

Mężczyzna

Greg the Great

Instruktor seksu
stroiczek Moim zdaniem grupy kobiet przez Ciebie wymienionych trudno zaliczyć do dziewcząt
Rzeczywiście w tym przypadku mój horyzont myślowy ciężko poszerzyć:unsure:
BTW za bardzo się nimi nie zachwycam🤷‍♂️

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
@Greg the Great
Opinie znacznej części dziewcząt mogą jeszcze nie być miarodajne, bo nie mają one wystarczającego "materiału porównawczego".
Mieliśmy już choćby na samym forum wystarczająco dużo wypowiedzi, z których wynika jednoznacznie, że opinie pań prostytutek są dla naszych rodaków istotne. Te panie stały się źródłem chwil szczęścia. Rynek działa. Rynek się nigdy nie myli.

"Tam, gdzie zabrania się ludziom czcić króla, czczą oni milionerów, sportowców lub gwiazdy filmowe, a nawet słynne prostytutki lub gangsterów."
Clive Lewis

Mężczyzna

Greg the Great

Instruktor seksu
@Greg the Great
Opinie znacznej części dziewcząt mogą jeszcze nie być miarodajne, bo nie mają one wystarczającego "materiału porównawczego".
Mieliśmy już choćby na samym forum wystarczająco dużo wypowiedzi, z których wynika jednoznacznie, że opinie pań prostytutek są dla naszych rodaków istotne. Te panie stały się źródłem chwil szczęścia. Rynek działa. Rynek się nigdy nie myli.

"Tam, gdzie zabrania się ludziom czcić króla, czczą oni milionerów, sportowców lub gwiazdy filmowe, a nawet słynne prostytutki lub gangsterów."
Clive Lewis
OK. To ja w takim razie nietypowy jestem:p