Skąd w ogóle założenie, że duży kutas lepiej rucha?

Dla mnie wielkość nie ma znaczenia, ważne, żeby był zadbany
Co oznacza zadbany?
Kilka dni temu spotkałem się z chłopakiem, powiadającym, iż bardzo ceni zadbanie itd. Jednak kiedy mieliśmy coś porobić, mnie od jego klejnotów odrzuciło po może 15 sekundach. Nie cuchnął, nie był brudny. To może już robi zadbanie. Jednak drugi raz w ciągu 15 sekund w zęby wpadł mi jakiś włosek łonowy, niepodstrzyżone to... cały pen takie wrażenie na mnie zrobił, jakby niedźwiadek po śnie zimowym wyszedł z jaskini xD TO chyba nie o to chodzi?
Nie wiem, jaki stosunek mają do penisów kobiety - popularnie uważa się, że dużo mniej entuzjastyczny niż posiadacze.
Oczywiscie jak się jakaś zakocha lub jak jest bardzo do przodu seksualnie - to co innego.
Ja (osoba bi) bywam wybredny. Musi mi się podobać kształt, wielkość główki (nie podoba mi się, jak zwęża się przy czubku), kolor, wrażenie zdrowia i świeżości - omijam łukiem takie jakby suche, "starcze" z wyglądu. Bez urazy, każda potwora znajdzie swojego amatora xD Długość jest wcale nie taka ważna, jeśli tylko minęła magiczną barierkę ok. 15cm we wzwodzie. Grubość robi najwięcej, bo jakoś nawet kulinarnie zawsze wolałem kiełbaski myśliwskie niż kabanosy.