• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Skąd w ogóle założenie, że duży kutas lepiej rucha? 😁 Dla mnie wielkość nie ma znaczenia, ważne, żeby był zadbany ;)
Co oznacza zadbany?

Kilka dni temu spotkałem się z chłopakiem, powiadającym, iż bardzo ceni zadbanie itd. Jednak kiedy mieliśmy coś porobić, mnie od jego klejnotów odrzuciło po może 15 sekundach. Nie cuchnął, nie był brudny. To może już robi zadbanie. Jednak drugi raz w ciągu 15 sekund w zęby wpadł mi jakiś włosek łonowy, niepodstrzyżone to... cały pen takie wrażenie na mnie zrobił, jakby niedźwiadek po śnie zimowym wyszedł z jaskini xD TO chyba nie o to chodzi?

Nie wiem, jaki stosunek mają do penisów kobiety - popularnie uważa się, że dużo mniej entuzjastyczny niż posiadacze.
Oczywiscie jak się jakaś zakocha lub jak jest bardzo do przodu seksualnie - to co innego.
Ja (osoba bi) bywam wybredny. Musi mi się podobać kształt, wielkość główki (nie podoba mi się, jak zwęża się przy czubku), kolor, wrażenie zdrowia i świeżości - omijam łukiem takie jakby suche, "starcze" z wyglądu. Bez urazy, każda potwora znajdzie swojego amatora xD Długość jest wcale nie taka ważna, jeśli tylko minęła magiczną barierkę ok. 15cm we wzwodzie. Grubość robi najwięcej, bo jakoś nawet kulinarnie zawsze wolałem kiełbaski myśliwskie niż kabanosy.

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Kilka dni temu spotkałem się z chłopakiem, powiadającym, iż bardzo ceni zadbanie itd. Jednak kiedy mieliśmy coś porobić, mnie od jego klejnotów odrzuciło po może 15 sekundach. Nie cuchnął, nie był brudny. To może już robi zadbanie. Jednak drugi raz w ciągu 15 sekund w zęby wpadł mi jakiś włosek łonowy, niepodstrzyżone to... cały pen takie wrażenie na mnie zrobił, jakby niedźwiadek po śnie zimowym wyszedł z jaskini xD TO chyba nie o to chodzi?
Partyzant zawsze wyskakuje zza krzaków.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
założenie, że duży kutas lepiej rucha?
Pewnie z jakichś przestarzałych założeń podtrzymywanych przez m.in. Freuda, że orgazm pochwowy jest lepszy od łechtaczkowego, mimo że tak naprawdę to jest odwrotnie. Bardzo rzadko zdarza się, by sama penetracja doprowadzała kobietę do orgazmu. To mężczyznom jest o wiele łatwiej dojść dzięki samej penetracji.

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Pewnie z jakichś przestarzałych założeń podtrzymywanych przez m.in. Freuda, że orgazm pochwowy jest lepszy od łechtaczkowego, mimo że tak naprawdę to jest odwrotnie. Bardzo rzadko zdarza się, by sama penetracja doprowadzała kobietę do orgazmu. To mężczyznom jest o wiele łatwiej dojść dzięki samej penetracji.
Jednak penetracja wewnętrzna daje mocniejszy orgazm niż ten jaki mamy przy pocieraniu łechtaczki.
Tylko tu nie długość się liczy, a kąt „natarcia” ;)

Mężczyzna

Draven

Cichy Podglądacz
Duży kutas lepiej wygląda na zdjęciu to po 1. Po 2 jak kobiety mają już wiaderka między nogami, bo mają przebieg 50 wielkich kutasów i więcej, to małego fiuta nawet nie poczują. Jak już coś oglądają w necie, to wolą oglądać coś co się lepiej prezentuje. Oczywiście są jeszcze kobiety z mniejszym przebiegiem, które nie patrzą na wielkość fiuta aż tak bardzo, ale to już jest nisza.

Mężczyzna

sebastian 1970

Nowicjusz
Duży kutas lepiej wygląda na zdjęciu to po 1. Po 2 jak kobiety mają już wiaderka między nogami, bo mają przebieg 50 wielkich kutasów i więcej, to małego fiuta nawet nie poczują. Jak już coś oglądają w necie, to wolą oglądać coś co się lepiej prezentuje. Oczywiście są jeszcze kobiety z mniejszym przebiegiem, które nie patrzą na wielkość fiuta aż tak bardzo, ale to już jest nisza.
to raczej nie tyle sprawa przebiegu jak to określiłeś ale wieku , macierzyństwa , kobieta po kilku porodach jest po prostu lużniejsza i potrzebuje grubszego penisa