• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Piszą źle, nie piszą źle.
Odzywają się źle, nie odzywają się też źle.
Chcą pokazać siebie i to co według nich najcenniejsze źle, nie chcą pokazać się z najlepszej strony też źle.
I weź tu spraw, żeby kobieta była zadowolona 😁
Trzeba sprawić, aby pani lub panna sama chciała obejrzeć podbrzusze na spotkaniu. A czy będzie wtedy zadowolona, to już od niej też zależy.

Kobieta

małami09

Podrywacz
O kurde....Szok. Tego się nie spodziewałem.
A jednak. XD
Hmmm....Nie wiem czy to dobrze rozumiem, ale brzmi to trochę tak jakbyś subtelnie prowokowała do wysłania 😉 Przebiegła lisica z Ciebie 😁😉
Ostatnio jakoś często muszę uczyć mężczyzn odróżniania analizy tego co mówię, od nadinterpretacji. Skoro mówi się słuchaj uchem, a nie brzuchem, to proponuję adekwatnie czytać oczami. ;)

Kobieta

małami09

Podrywacz
Haha...No to nieźle. Ja pierdyle.... Rany...Brzmi jak jakieś wołanie o atencję.
" Mamusiu, mamusiu popatrz na mojego siusiaczka. Coś się z nim stało!" 🤣🤣
Siusiaki dzieci pokazują sobie w przedszkolu. Brzmi to zatem tak jakby dochodziło do jakiejś masowej regresji psychicznej u facetów. Zwykle jest ona wynikiem stresu czy leku.
Proponuję zostawić takie analizy specjalistom, tym bardziej że z przekonaniem graniczącym z pewnością mogę powiedzieć, że zapewne mi bliżej do niego. ;)

Kobieta

małami09

Podrywacz
Jak ktoś w pierwszej wiadomości wysyła zdjęcia swojego pindola, to nasuwa mi się od razu pytanie: Co siedzi w tej głowie? Bo mózgiem trudno to nazwać🙈
Uwierz mi, zadaję sobie to samo pytanie patrząc na obiektywne stwierdzenie, że coś w tej głowie jednak jest. Może jest jakiś stan skupienia spermy przypominający strukturę mózgu xd

Mężczyzna

Roger430

Nowicjusz
Uwierz mi, zadaję sobie to samo pytanie patrząc na obiektywne stwierdzenie, że coś w tej głowie jednak jest. Może jest jakiś stan skupienia spermy przypominający strukturę mózgu xd
Byłem kiedyś w odwrotnej sytuacji. Dostałem prywatną wiadomość z nudesami ale od kobiety. Była tylko jedna taka sytuacja i nawet jako facet czyli istota podobno prosta w obsłudze byłem w szoku 😱

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Zaczęło się od tematu dużych penisów, a skończyło na jałowej rozmowie o głupawej praktyce wysylania zdjęcia członka, prawdopodobnie nie zawsze o okazałych rozmiarach. 😕

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Haha...No to nieźle. Ja pierdyle.... Rany...Brzmi jak jakieś wołanie o atencję.
" Mamusiu, mamusiu popatrz na mojego siusiaczka. Coś się z nim stało!" 🤣🤣
Siusiaki dzieci pokazują sobie w przedszkolu. Brzmi to zatem tak jakby dochodziło do jakiejś masowej regresji psychicznej u facetów. Zwykle jest ona wynikiem stresu czy leku. O co tu chodzi?

Ok. Rozumiem. Masz rację.
Może to po prostu kolesie, którzy pozostali na poziomie przedszkola, od razu tam "regresja" 😝

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ale na ten temat powinny się wypowiadać raczej kobiety. A tu najwięcej do powiedzenia ma Marcin 43😎
Marcin 43 to w mojej ocenie ulubieniec pań na forum. Wnikliwie analizują jego wypowiedzi i na nie odpowiadają. Ma on liczne zainteresowania, które kręcą kobiety: cuckold, seks z czarnym, wielkie kutangi, gangbang, seks z prostytutką. Na pewno zachęca on panie do wypowiedzi w tych tematach.

Mężczyzna

Roger430

Nowicjusz
Marcin 43 to w mojej ocenie ulubieniec pań na forum. Wnikliwie analizują jego wypowiedzi i na nie odpowiadają. Ma on liczne zainteresowania, które kręcą kobiety: cuckold, seks z czarnym, wielkie kutangi, gangbang, seks z prostytutką. Na pewno zachęca on panie do wypowiedzi w tych tematach.
No cóż mam powiedzieć. Mogę tylko podkulić ogon i powiedzieć, że z takimi autorytetami się nie dyskutuje, bo prawdy jakie głoszą podparte doktoratami nie są w żaden sposób do podważenia😎