• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Kobieta

Soulmate86

Seks Praktykant
Z niektórymi facetami jak z dziećmi. Ile by nie tłumaczył, oni i tak wiedzą lepiej.

NIE wszystkie kobity lubią duże PĘTA.
Miałam okazję spróbować. Nie z powodu fantazji o dużym. Eks takiego miał, więc ciężko byłoby mu skrócić.
Anal odpadał, seks bez gry wstępnej również. Niektóre pozycje wiele mnie kosztowały przygotowań, a i tak więcej było bólu niż przyjemności. Loda ciężko się robiło. O głębokim gardle nie wspomnę.

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Z niektórymi facetami jak z dziećmi. Ile by nie tłumaczył, oni i tak wiedzą lepiej.

NIE wszystkie kobity lubią duże PĘTA.
Miałam okazję spróbować. Nie z powodu fantazji o dużym. Eks takiego miał, więc ciężko byłoby mu skrócić.
Anal odpadał, seks bez gry wstępnej również. Niektóre pozycje wiele mnie kosztowały przygotowań, a i tak więcej było bólu niż przyjemności. Loda ciężko się robiło. O głębokim gardle nie wspomnę.
Duży? Czyli jak duży :)?

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
To prawda i do tego porządnie zamiesza,tam gdzie trzeba,
wiadomo ,,duży może więcej" ;););)
Rozmiar ma znaczenie tylko po części bo nawet jeśli ktoś ma naprawdę dużego a nie ma techniki nie umie tego wykorzystać to nie zamiesza porzdnie tam gdzie trzeba. A facet który będzie miał mniejszego penisa ale będzie umiał to wykorzystać dołoży technikę zrobi tak naprawdę lepiej kobiecie niż ten z wielkim ale bez umiejętności takie jest moje zdanie w tym temacie ale rozumiem że każdy ma swoją opinię związaną z ta sytuacja

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
Rozmiar ma znaczenie tylko po części bo nawet jeśli ktoś ma naprawdę dużego a nie ma techniki nie umie tego wykorzystać to nie zamiesza porzdnie tam gdzie trzeba. A facet który będzie miał mniejszego penisa ale będzie umiał to wykorzystać dołoży technikę zrobi tak naprawdę lepiej kobiecie niż ten z wielkim ale bez umiejętności takie jest moje zdanie w tym temacie ale rozumiem że każdy ma swoją opinię związaną z ta sytuacja
No tak,ale jest jeszcze samoobsługa,on niech sobie leży ,a resztą zajmę się sama....zamiesza jak trzeba
:p

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
No tak,ale jest jeszcze samoobsługa,on niech sobie leży ,a resztą zajmę się sama....zamiesza jak trzeba
:p
W sumie tak ale według mnie co to za czerpanie satysfakcji przyjemnośći z sexu jeśli on będzie leżał jak kłoda a ty będziesz się wszystkim zajmować, dla mnie osobiście to jest dziwna sytuacja nie wyobrażam sobie że tylko leże a kobieta zajmuję się cała reszta przecież tak naprawdę obydwie strony powinny być w pełni zaangażowane w stosunek i dać z siebie maksymalnie wszystko i w tedy rozumiem że będzie się działo. A tak samo obsługa jak wspomniałas bez urazy oczywiście dla mnie nie ma najmniejszego sensu, bo bez faceta też możesz(cię) to zrobić biorąc stawiają dużych rozmiarów dido. Oczywiście nie chcę kogoś urazić tym co napisałem po prostu tak o tym sądzę

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
W sumie tak ale według mnie co to za czerpanie satysfakcji przyjemnośći z sexu jeśli on będzie leżał jak kłoda a ty będziesz się wszystkim zajmować, dla mnie osobiście to jest dziwna sytuacja nie wyobrażam sobie że tylko leże a kobieta zajmuję się cała reszta przecież tak naprawdę obydwie strony powinny być w pełni zaangażowane w stosunek i dać z siebie maksymalnie wszystko i w tedy rozumiem że będzie się działo. A tak samo obsługa jak wspomniałas bez urazy oczywiście dla mnie nie ma najmniejszego sensu, bo bez faceta też możesz(cię) to zrobić biorąc stawiają dużych rozmiarów dido. Oczywiście nie chcę kogoś urazić tym co napisałem po prostu tak o tym sądzę
To ma sens, jednak napisałam ogólnikowo.
Nie spotkałam dotąd faceta ,który nie byłby aktywny,i leżał jak kłoda...

Mężczyzna

Sparowani

Nowicjusz
No i jeszcze jedno w tej kwestii co rozumiecie drogie Panie pisząc że duży od ilu cm długości się zaczyna
To jest kwestia indywidualna. Dla jednej 14 cm to już maks, bo dobija do końca, a nie każda to lubi, dla innej i 23 będzie mało, bo może jest taka pojemna. Grubość też ma znaczenie. Technika mężczyzny swoją drogą.
Ja np. znam moje maksimum jeśli chodzi o długość, ale odczucia kobiety też mogą się różnić np z powodu dnia cyklu. Może mieć znaczenie nawet fakt, że ktoś ma geny azjatyckie w sobie, albo np afrykańskie... tak samo jak średni rozmiar penisa u mężczyzny geograficznie bywa różnie oceniany, tak samo może być z cipką u kobiet.
Więc to pytanie chyba lepiej zadawać nie ogółowi, tylko indywidualnie, jeśli akurat kobieta ma tam cm... ;)
E.

Mężczyzna

Metalhorsie

Nowicjusz
Tak samo jak facetow jaraja wielkie cycki. Niby fajnie, ale jak mialem dziewczyny, co byly z rozmiarem D i wiecej, to zawsze narzekaly, ze: nie lubia na jezdzca, bo cycki ciaza, z tego samego powodu na pueska tez odpadalo, bo ile mozna miec podtrzymywane balony, nie moga dobrac stanikow, nie czuja za bardzo na nich nic, wiec nawet spuszcanie sie na nie w ten sposob nie dawalo im specjalnych wrazen.
A w temacie pytongow kolezanka miala stycznosc z jakims kosmicznym murzynskim, to zwiazek sie zakonczyl wlasbie przez penisa. Ani dobrze sie pobawic, ani w ktorakolwiek dziure wlozyc na luzie, bo zawsze na scisk i rozepchniecie. Jak psrobowala pare rqzy anal, to bala sie ze pieluche bedzie potrzebowac

Mężczyzna

Sparowani

Nowicjusz