• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

Image

Erotoman
Otyłość nie jest obiektywną przeszkodą, której nie da się przeskoczyć. Są liczne przykłady kobiet, które schudły.
Nadto w tym kraju, jak i w całym regionie Europy Środkowo-wschodniej otyłość wśród kobiet nie jest tak powszechna jak w cieplejszych krajach. Klimat naszego regionu nie sprzyja tyciu.
Kobiety fantazjują o wielkich penisach, a nieliczne są taką fantazją w oczach takiego posiadacza wielkiego penisa :D

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Fajnie jest w to wierzyć, tylko porem może przyjść zaskoczenie
Ludzie od wieków wierzyli, że bóg Jahwe opisany w Biblii jest miłosierny i chce dobra każdego człowieka, chociaż nic takiego nie jest napisane w Torze, ani w innych zachowanych do dziś dziełach religijnych starożytnych Żydów.
Zaprzeczenie zaś to najprostsza ludzka reakcja, aby uniknąć zmierzenia się i pogodzenia się z prawdą.

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Zgadza się, choć ja sam nie mam małego penisa :) Piszę ku pokrzepieniu tych, którym teorie na temat przewagi penisów długich nad krótkimi mogą zrobić wodę z mózgu i wpędzić w niepotrzebne kompleksy, no i trochę piszę dla jaj :D
To bardzo szlachetnie z Twojej strony 😁
Jako samozwańczy przedstawiciel "małych" bardzo chciałbym Ci podziękować za dobre słowo i poczucie humoru 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Ja osobiście myślę, że większość kobiet jednak na pierwszym miejscu stawia urok i emocje a nie wygląd penisa. To co facet ma między nogami nie jest tak ważne, jak to co ma między uszami.
Może dlatego, że jak poznajesz faceta, to w pierwszej kolejności widzisz jego urok i emocje, jakie wywołuje, a potem dopiero wygląd penisa 😁😉

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Nie uważam żebym miał dużego, raczej mieszczę się w średniej europejskiej a dostałem kilka pochwał od pań. Jeśli chodzi o forum (bo tu robiłeś swoje badania) to wg mnie głównie chodzi o samą fotkę. Czasami dobry kadr robi robotę a nie sama wielkość.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Z poznawaniem owszem, chociaż mężczyźni na forum uwielbiają odwracać ten trend i od razu pakują na skrzynkę, niczego nie spodziewających się kobiet, swoje kutangi.
Ponieważ wiąże Cię tajemnica korespondencji, to nie poznam celu takiego witania się z kobietami. Cel pozostanie mi nieznany.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Ponieważ wiąże Cię tajemnica korespondencji, to nie poznam celu takiego witania się z kobietami. Cel pozostanie mi nieznany.
Mogę powiedzieć tyle, że sama w sumie nie ustaliłam, a mówimy tu nie o 2 takich wiadomościach, a o dziesiątkach. Na szczęście forum przewiduje opcję zablokowania swojej skrzynki.

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Z poznawaniem owszem, chociaż mężczyźni na forum uwielbiają odwracać ten trend i od razu pakują na skrzynkę, niczego nie spodziewających się kobiet, swoje kutangi.
Bo facet utożsamia aprobatę swojej kutangi z akceptacją siebie i uznaniem go za atrakcyjnego.

To sex forum. Trudno się dziwić, że napaleni faceci przejawiają tu swoje ekshibicjonistyczne potrzeby.

Spostrzeganie kobiet tutaj może być takie, że są to kobiety lubiące seks, otwarte, śmiałe, zalotne. Część przecież też pokazuje swoje wdzięki w avkach, co dodatkowo zachęca faceta, do pokazywania swoich walorów.

Kobiety też nie ułatwiają sytuacji, bo widać, że oglądają te ich gołe sprzęty i reagują na nie zachwycając się, nieprawdaż? 😁😉

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Kobiety też nie ułatwiają sytuacji, bo widać, że oglądają te ich gołe sprzęty i reagują na nie zachwycając się, nieprawdaż? 😁😉
Inaczej jest gdy oglądamy sprzęt osoby, która jest nam w jakimś tam stopniu bliższa, a inaczej gdy przychodzi niezapowiedziana dostawa suchej krakowskiej na skrzynkę. Może mam jakieś archaiczne podejście w tym wszystkim, ale dla mnie najpierw facet, później jego kutas.

Do tego dochodzą bardzo dobrze zrobione fotki, podniecić się nie podniecę, ale doceniam, że ta osoba się akurat postarała. W tym całym morzu fotek z brudnym kiblem w tle czy dziurawymi majtkami, docenia się te ładniejsze.

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Inaczej jest gdy oglądamy sprzęt osoby, która jest nam w jakimś tam stopniu bliższa, a inaczej gdy przychodzi niezapowiedziana dostawa suchej krakowskiej na skrzynkę. Może mam jakieś archaiczne podejście w tym wszystkim, ale dla mnie najpierw facet, później jego kutas.

Do tego dochodzą bardzo dobrze zrobione fotki, podniecić się nie podniecę, ale doceniam, że ta osoba się akurat postarała. W tym całym morzu fotek z brudnym kiblem w tle czy dziurawymi majtkami, docenia się te ładniejsze.
A wchodziłaś do Galerii Ptaków SF? Przyznaj szczerze... Oceniałaś tylko fotki znajomych, czy też obcych facetów? 😉
Generalnie, to bardzo ładnie brzmi co napisałaś, ale mam co do tego wątpliwości.
Załóżmy, że rozmawiasz z facetem mądrym, inteligentnym, elokwentnym, dowcipnym itd. w twoim typie mentalnym, a potem okazuje się, że ma małego. Byłabyś z nim? Jeśli nie, to oznacza, że jednak kolejność twoich priorytetów jest inna.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
A wchodziłaś do Galerii Ptaków SF? Przyznaj szczerze... Oceniałaś tylko fotki znajomych, czy też obcych facetów? 😉
Znajdziesz moje posty nawet (jak przedrzesz się przez morze fiutów) gdzie nawet pochwaliłam wymiar artystyczny zdjęcia nieznanej osoby. Moderowałam inne forum erotyczne przez kilkanaście lat i trzeba było pilnować autoryzacji fotek, naoglądałam się penisów pewnie więcej niż inni, może to też spowodowało moją totalną obojętność.
Nie znaczy to, że nie reaguję jak widzę fiuta. Tylko chodzi o tego konkretnego, gdy go widzę to się odpalam, zasycha mi w ustach, wilgotnieję gdzieś indziej i głupieję kompletnie. Tylko to musi być ten konkretny. Ale jakby jego właściciel wrzucił tu fotkę to zrobiłabym mu krzywdę, jest wszak tylko mój ;)
Generalnie, to bardzo ładnie brzmi co napisałaś, ale mam co do tego wątpliwości.
Załóżmy, że rozmawiasz z facetem mądrym, inteligentnym, elokwentnym, dowcipnym itd. w twoim typie mentalnym, a potem okazuje się, że ma małego. Byłabyś z nim? Jeśli nie, to oznacza, że jednak kolejność twoich priorytetów jest inna.
Bez problemu najmniejszego. Przekreślenie kogoś przez fiuta nie leży w mojej naturze, a kobiecie wystarczy dużo mniej niż Wam się wydaje. No chyba, że ma się rękaw maga, to gorzej.

Mężczyzna

Sparowani

Cichy Podglądacz
Nie znaczy to, że nie reaguję jak widzę fiuta. Tylko chodzi o tego konkretnego, gdy go widzę to się odpalam, zasycha mi w ustach, wilgotnieję gdzieś indziej i głupieję kompletnie. Tylko to musi być ten konkretny. Ale jakby jego właściciel wrzucił tu fotkę to zrobiłabym mu krzywdę, jest wszak tylko mój ;)
Idealnie opisane :love:

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Znajdziesz moje posty nawet (jak przedrzesz się przez morze fiutów) gdzie nawet pochwaliłam wymiar artystyczny zdjęcia nieznanej osoby. Moderowałam inne forum erotyczne przez kilkanaście lat i trzeba było pilnować autoryzacji fotek, naoglądałam się penisów pewnie więcej niż inni, może to też spowodowało moją totalną obojętność.
Hmmm...Na pewno nikomu nie dawałaś "like" przy zdjęciu kutangi w naszej Galerii? 😁😉 Oj nie byłbym tego taki pewien 😉 A jeśli tak, to tylko że względu na jakoś zdjęcia? 😉
Ciekawe. Nie dasz mu wstawić swojego, ale dasz "like" obcemu za jakość zdjęcia przedstawiającego kutangę 😁😉 Na miejscu twojego faceta miałbym poczucie lekkiej niesprawiedliwości 😁😉 Zakaz za zakaz. On nie wstawia, a ty nie likujesz innych 😉 Poszłabyś na to?
Bez problemu najmniejszego. Przekreślenie kogoś przez fiuta nie leży w mojej naturze, a kobiecie wystarczy dużo mniej niż Wam się wydaje. No chyba, że ma się rękaw maga, to gorzej.
Ciekawe ile kobiet ma takie podejście. Nie jestem optymistą w tej materii.
Ja jednak rozumiem kobiety. Faceci lubią zazwyczaj oglądać duże i krągłe piersi, więc nie dziwię się, że kobiety mogą lubić oglądać duże faje. Kobiety są teraz bardziej wyzwolone i śmiałe niż kiedyś, więc śmielej okazują co im się podoba.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Hmmm...Na pewno nikomu nie dawałaś "like" przy zdjęciu kutangi w naszej Galerii? 😁😉 Oj nie byłbym tego taki pewien 😉 A jeśli tak, to tylko że względu na jakoś zdjęcia? 😉
Znajomym bliższym i dalszym też czasem dawałam lajki, pisałam nawet o tym.
Ciekawe. Nie dasz mu wstawić swojego, ale dasz "like" obcemu za jakość zdjęcia przedstawiającego kutangę 😁😉 Na miejscu twojego faceta miałbym poczucie lekkiej niesprawiedliwości 😁😉 Zakaz za zakaz. On nie wstawia, a ty nie likujesz innych 😉 Poszłabyś na to?
Nie lajkuję innych od jakichś 2 miesięcy, poszłam na to nawet bez odgórnego zakazu. Nie ma więc powodu abyś się o niego martwił, ale pewnie doceni :p