• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Nie wiem, pogadaj z nimi w realnym świecie, nie pytaj na anonimowym forum może.
Zapytaj w realnym świecie facetów co sądzą o większości zdjęć, które tu kobiety wrzucają. Większość jest po prostu nieatrakcyjna. A tu proszę, na forum same ochy i achy nawet jak zdjęcie wrzuci ponadstukilowy tucznik.
Wiem, grubo, ale szczerze.
To dla mnie oczywiste, że w internecie jest aktywnych mnóstwo simpów, spermiarzy, cuckoldów, przegrywów, których atencją żywią się mniej atrakcyjne kobiety.
Niemniej wobec potencjalnych partnerów seksualnych kobiety i ich cuckoldy mają oczekiwania co do rozmiaru penisa. Wszak nie szukają oni simpów, spermiarzy, przegrywów, ani innych cuckoldów.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Choćby dlatego, że stu gości chce wysłać "swoją żonę/dziewczynę" do oceny/zeszmacenia a jak przychodzi co do czego to wysyła dwóch.
Choćby dlatego, że ludzie to chuje i trolle.
Powodów jest cała masa.
Skąd wiesz, sprawdzałeś? :sneaky:

Ale wiesz, że to jest forum, gdzie każdy mocno ściemnia?
W sumie dobra, zależy co kto ma na myśli pisząc "duże kutasy". Bo większość kobiet jednak ma problem z dużymi kutasami, wolą jednak takie przeciętne...
To trochę jak u facetów - każdy woli duże cycki? No nie każdy...

Każdy? Nie mierz ludzi swoją miarą ;)
Zdarzają się większe kutangi, które zgarniają pochlebniejsze opinie względem penisów o wielkości wtyczki do ładowania telefonu.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
W jednym poście napisałem,że mój ma 18 cm długości. To dostałem dwie wiadomości,że chcieli by mieć takiego penisa jak ja i jedna Pani nachalnie prosiła o zdjęcie mojego kutasa.
Ale 18 cm to nie jest wg mnie duży, to jest normalny, sam mam tyle. Trochę jakby powiedzieć, że facet 180 cm wzrostu jest wysoki.

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Twoje osobiste odczucia są ważne, ale to nie one decydują o tym, co jest uznawane za średnie w skali ogółu populacji.
Osobiste odczucia niektórych, że kobiety lubią krótkie penisy i niskich partnerów seksualnych, też są dla tych niektórych ważne, ale nie decydują o preferencjach kobiet.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Osobiste odczucia niektórych, że kobiety lubią krótkie penisy i niskich partnerów seksualnych, też są dla tych niektórych ważne, ale nie decydują o preferencjach kobiet.
Preferencje mogą mieć najróżniejsze, owszem, moją preferencją jest zostanie szejkiem i życie w niewyobrażalnym luksusie, ale nie będzie mi to najpewniej dane, tak jak większości kobiet nie będzie dana możliwość współżycia z mężczyzną powyżej 180 cm wzrostu i z takim penisem :)

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Preferencje mogą mieć najróżniejsze, owszem, moją preferencją jest zostanie szejkiem i życie w niewyobrażalnym luksusie, ale nie będzie mi to najpewniej dane, tak jak większości kobiet nie będzie dana możliwość współżycia z mężczyzną powyżej 180 cm wzrostu i z takim penisem
Współcześnie nic Polkom w tym kraju nie stoi na przeszkodzie, aby zaciągnąć do łóżka wysokiego mężczyznę. Ani kultura, ani natura, bo środki antykoncepcyjne są w dostępnych cenach.
Nic też nie stoi kobietom na przeszkodzie, aby znaleźć sobie partnera seksualnego z długim członkiem.
Być może inaczej jest z kobietami w innych krajach, w których społeczeństwa lub państwa nadal próbują ograniczać lub ograniczają kobiecą seksualność i kobiecy promiskuityzm (Pakistan, Arabia Saudyjska, Afganistan, obszary Syrii kontrolowane przez Hayat Tahrir al- Sham i zamieszkane przez sunnitów). Tego nie wiem, bo w takich krajach nie bywam.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Współcześnie nic Polkom w tym kraju nie stoi na przeszkodzie, aby zaciągnąć do łóżka wysokiego mężczyznę. Ani kultura, ani natura, bo środki antykoncepcyjne są w dostępnych cenach.
Nic też nie stoi kobietom na przeszkodzie, aby znaleźć sobie partnera seksualnego z długim członkiem.
Być może inaczej jest z kobietami w innych krajach, w których społeczeństwa lub państwa nadal próbują ograniczać lub ograniczają kobiecą seksualność i kobiecy promiskuityzm (Pakistan, Arabia Saudyjska, Afganistan, obszary Syrii kontrolowane przez Hayat Tahrir al- Sham i zamieszkane przez sunnitów). Tego nie wiem, bo w takich krajach nie bywam.
Ależ stoi: brak ich własnej atrakcyjności; bardzo wiele kobiet jest po prostu nieatrakcyjnych dla takich mężczyzn, bo są zaniedbane, otyłe i niepociągające :)

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Ależ stoi: brak ich własnej atrakcyjności; bardzo wiele kobiet jest po prostu nieatrakcyjnych dla takich mężczyzn, bo są zaniedbane, otyłe i niepociągające :)
Otyłość nie jest obiektywną przeszkodą, której nie da się przeskoczyć. Są liczne przykłady kobiet, które schudły.
Nadto w tym kraju, jak i w całym regionie Europy Środkowo-wschodniej otyłość wśród kobiet nie jest tak powszechna jak w cieplejszych krajach. Klimat naszego regionu nie sprzyja tyciu.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Otyłość nie jest obiektywną przeszkodą, której nie da się przeskoczyć. Są liczne przykłady kobiet, które schudły.
Nadto w tym kraju, jak i w całym regionie Europy Środkowo-wschodniej kobiety są szczupłe. Klimat naszego regionu nie sprzyja otyłości.
Nie mówię, że taką jest na zawsze, ale na teraz jest :)