• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Wiesz, pomyślałam o tych wszystkich szczawikach forumowych poniżej 18 roku życia, których czekają takie i inne egzaminy pisemne, niech wyniosą z tego forum też jakąś wiedzę ortograficzną przy okazji 😁
Jak najbardziej, też jestem tego zdania, że powinniśmy znać swój język ojczysty i używać go poprawnie.
Nawet umysły ścisłe jak mój , a nie tylko humanistyczne 😜

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Było takie bardziej inteligenckie forum z nazwą "bez" i tam mnie jarało wrzucanie swoich zdjęć w bieliźnie. Ale odwiedzających było mniej niż tutaj i umarło już chyba. Wrzucanie zdjęć tutaj zupełnie mnie nie kręci, bo wiem, że pod tego typu zdjęciami pojawiają się komentarze od których zbiera mi się na mdłości.
Haha...Nie znam, ale to ciekawe, że na inteligenckim wrzucałaś roznegliżowane foty, a tutaj szukasz dysput intelektualnych. Jak to sobie tłumaczysz? 😁😉

Mężczyzna

Shadow22

Nowicjusz
Ponieważ gdyż albowiem:
Duży kutas to: duże szczęście, duży potencjał, sprawienie dużego wrażenia na kobiecie i duży szacun bo jesteś hojnie obdarzony

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Haha...Nie znam, ale to ciekawe, że na inteligenckim wrzucałaś roznegliżowane foty, a tutaj szukasz dysput intelektualnych. Jak to sobie tłumaczysz? 😁😉
Nie rozumiesz, wszędzie szukam jak Ty to określiłeś "dysput intelektualnych", także o seksie. I tamto forum też było o seksie.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Ponieważ gdyż albowiem:
Duży kutas to: duże szczęście, duży potencjał, sprawienie dużego wrażenia na kobiecie i duży szacun bo jesteś hojnie obdarzony
Haha, no oczywiście, wielkość dzyndzelka to sedno człowieka płci męskiej. Niektórzy jakby mogli to przeszczepili by sobie fiuty na czoło i rządzili światem. A dla tych z małymi (co tam, że mogą być inteligentni, szarmanccy, być zaradni, zajebiści w seksie - bo oprócz organu wiedzą jak wykorzystać w seksie całe swoje ciało) - wobec tych, którzy po przeszczepie penisa na czoło, okażą się małopenisiaści, dla nich obozy zamknięte 🤣

Mężczyzna

Shadow22

Nowicjusz
Haha, no oczywiście, wielkość dzyndzelka to sedno człowieka płci męskiej. Niektórzy jakby mogli to przeszczepili by sobie fiuty na czoło i rządzili światem. A dla tych z małymi (co tam, że mogą być inteligentni, szarmanccy, być zaradni, zajebiści w seksie - bo oprócz organu wiedzą jak wykorzystać w seksie całe swoje ciało) - wobec tych, którzy po przeszczepie penisa na czoło, okażą się małopenisiaści, dla nich obozy zamknięte 🤣
Nie. Jednak no wiem co lubią młode dziewczyny duże dzidy, grube portfele, ilość posiadłości i szybkie samochody drogie.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
"Penis", "cycki" - to tylko naskórkowe - acz powszechne - pojmowanie pewnego zjawiska ogólnie postrzeganego jako "atrakcyjność" danej płci.
To jest dla mnie, muzyka, jakbym kupował harmonijkę dlatego bo ma zajebisty grawerunek na pokrywach i fajną nazwę - np "Super Blues Big Harp Mississippi Delta". Nie liczy się, że ma kiepskie brzmienie, jest nieszczelna, nie da się na niej 'podciągać' dźwięków, stroiki są z jakiegoś "gównolitu" - ale ma super wygląd. Czyli w efekcie - porażka na całego.
Owszem, zapewne są muzycy, którzy grają i na takich. Ale czy są w pełni zadowoleni? A czy deklarując, że SĄ zadowloeni - mają jakiś punkt odniesienia? A czy MAJĄC punkt odniesienia - wyciągają z tego wnioski....? Et caetera.

A miałem nie pisać w tematach....

Mężczyzna

Shadow22

Nowicjusz
To lubią duże kutasy czy nie? Proszę o ostateczną odpowiedź pod tym postem i później @SF proszę o zamknięcie wątku
Tak. Lubią. Wejdź dla testu na datezone i wyszukaj ile kobiet lubi duże kutasy. Dwa podobne wejdź na DZ zobacz ile lubi małe a ile wielkie kuśki. Trzy obczaj xxx gdzie gość nieziemsko przystojny a lufa jego długa zobaczysz aprobate i uznanie kobiet w sekcji komentarzy na tej stronie z treściami xxx.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Tak. Lubią. Wejdź dla testu na datezone i wyszukaj ile kobiet lubi duże kutasy. Dwa podobne wejdź na DZ zobacz ile lubi małe a ile wielkie kuśki. Trzy obczaj xxx gdzie gość nieziemsko przystojny a lufa jego długa zobaczysz aprobate i uznanie kobiet w sekcji komentarzy na tej stronie z treściami xxx.
I wiedzę na temat kobiet czerpiesz z datezone? Powiedziałabym, że użytkowniczki tego miejsca to specyficzna nisza nijak mająca się do ogółu populacji damskiej (już nawet biorąc poprawkę na to, że pewnie z 50% to kryptofaceci lub geje, a kolejne 25% to prostytutki traktujące to jako miejsce pozyskiwania kurwo-leadów).

Mężczyzna

Shadow22

Nowicjusz
I wiedzę na temat kobiet czerpiesz z datezone? Powiedziałabym, że użytkowniczki tego miejsca to specyficzna nisza nijak mająca się do ogółu populacji damskiej (już nawet biorąc poprawkę na to, że pewnie z 50% to kryptofaceci lub geje, a kolejne 25% to prostytutki traktujące to jako miejsce pozyskiwania kurwo-leadów).
Kurde uwzięłaś się na mnie... Nie biorę powiem dwie rzeczy: pierwsza wyluzuj dwa kobiety nie są ani dobre ani złe

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Kurde uwzięłaś się na mnie... Nie biorę powiem dwie rzeczy: pierwsza wyluzuj dwa kobiety nie są ani dobre ani złe
Nie uwzięła się, nie uwzięła się - tylko stara się trochę "wyprostować" Twe myślenie, faktycznie, DATEZONE to portal specyficzny, konkretny w swoich celach - i szukanie tam partnerki - ale nie jeno seksualnej ale PARTNERKi w szerokim i pełnym tego słowa znaczeniu - jest albo głupie, albo naiwne... :)

Mężczyzna

Shadow22

Nowicjusz
Nie uwzięła się, nie uwzięła się - tylko stara się trochę "wyprostować" Twe myślenie, faktycznie, DATEZONE to portal specyficzny, konkretny w swoich celach - i szukanie tam partnerki - ale nie jeno seksualnej ale PARTNERKi w szerokim i pełnym tego słowa znaczeniu - jest albo głupie, albo naiwne... :)
Raz na datezone młódka mnie zechciała z fajnym juicy ass ale się jarałem tak dywagując.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Zresztą..... jaki by nie powstał portal w celu "znalezienia drugiej połówki", o naujczciwszych celach, najczystszych założeniach - po roku zrobi się z tego zwykły bur..... "dom schadzek" pełen zdjęć powykrzywianych "kuktasów" :)