Daj spokój. To nie można się już trochę posprzeczać?
Przecież jej nie obraziłem. Przedstawiłem swoją argumentację tego, jak rozumiałem jej słowa. Jeśli błędną, to ok. Nie roszczę sobie prawa do prawdy.
Zawsze masz pół punkciku ode mnie za nieobrażanie się
A co do mojego wieku, to już mnie nic nie dziwi - już słyszałam, że brzmię jak 25-latka, teraz siksa, do tego na żywo starsze panie biorą mnie za studentkę - nic tylko się cieszyć pozdrawiam, rocznik '85
A co do mojego wieku, to już mnie nic nie dziwi - już słyszałam, że brzmię jak 25-latka, teraz siksa, do tego na żywo starsze panie biorą mnie za studentkę - nic tylko się cieszyć pozdrawiam, rocznik '85
Daj spokój. To nie można się już trochę posprzeczać?
Przecież jej nie obraziłem. Przedstawiłem swoją argumentację tego, jak rozumiałem jej słowa. Jeśli błędną, to ok. Nie roszczę sobie prawa do prawdy.
Hm...czasami mam wrażenie, że zbytnio szarżujesz
A nie każda dziewczyna lubi takie specyficzne pseudofilozoficzne potyczki słowne
Lady Agatha jest taka.....zrównoważona i mogło sie jej to nie spodobać
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.