• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego dziewczęta lubią duże kutasy?

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Kurde, ale palce w tym maczałeś i wypłoszyłes dziewczynę, która stwarzała dobre wrażenie...i można ją było czytać bez irytacji choćby
Daj spokój. To nie można się już trochę posprzeczać?
Przecież jej nie obraziłem. Przedstawiłem swoją argumentację tego, jak rozumiałem jej słowa. Jeśli błędną, to ok. Nie roszczę sobie prawa do prawdy.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Już chyba wiem kim jesteś 🤣

A to ładnie tak obrażać starszych panów w średnim wieku, młoda sikso? 😉🤣 Taki 43 letni Janusz to mógłby być np twój wujek. Trochę szacunku 😜🤪😂
Zawsze masz pół punkciku ode mnie za nieobrażanie się 👍
A co do mojego wieku, to już mnie nic nie dziwi - już słyszałam, że brzmię jak 25-latka, teraz siksa, do tego na żywo starsze panie biorą mnie za studentkę - nic tylko się cieszyć 😎 pozdrawiam, rocznik '85 😙

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
A co do mojego wieku, to już mnie nic nie dziwi - już słyszałam, że brzmię jak 25-latka, teraz siksa, do tego na żywo starsze panie biorą mnie za studentkę - nic tylko się cieszyć 😎 pozdrawiam, rocznik '85 😙
Mały łobuziak:LOL:

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Jeśli ktoś obraża z klasą i humorem, to ja się nie obrażam 😁😉

No to miałem rację- młoda siksa 😁 Takie lubię....Mrrrrrr....😁😉

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Daj spokój. To nie można się już trochę posprzeczać?
Przecież jej nie obraziłem. Przedstawiłem swoją argumentację tego, jak rozumiałem jej słowa. Jeśli błędną, to ok. Nie roszczę sobie prawa do prawdy.
Hm...czasami mam wrażenie, że zbytnio szarżujesz :unsure:
A nie każda dziewczyna lubi takie specyficzne pseudofilozoficzne potyczki słowne:)
Lady Agatha jest taka.....zrównoważona i mogło sie jej to nie spodobać