• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dilator do cewki moczowej

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Też się zastanawiam nad czymś. Używałem kiedyś szklanego 6mm bardzo gładko wchodził i dawał calkiem fajne odczucie. Tylko w przypadku sztywnych no to ważna jest długość bo wejdzie tylko do " zakrętu" , żeby sobie nie zrobić krzywdy. Jeżeli kupię coś to raczej silikonowy z gładkimi koralikami dla intensyfikacji doznań. Muszę tylko znaleźć taki zakończony np. większą kulką bo chciałbym z włożonym bzykać żonkę.

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Też się zastanawiam nad czymś. Używałem kiedyś szklanego 6mm bardzo gładko wchodził i dawał calkiem fajne odczucie. Tylko w przypadku sztywnych no to ważna jest długość bo wejdzie tylko do " zakrętu" , żeby sobie nie zrobić krzywdy. Jeżeli kupię coś to raczej silikonowy z gładkimi koralikami dla intensyfikacji doznań. Muszę tylko znaleźć taki zakończony np. większą kulką bo chciałbym z włożonym bzykać żonkę.
Może taki?

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Mężczyzna

dady10000

Cichy Podglądacz
Super. Dzięki za podpowiedź. Ten będzie idealny. Jak go kupię to włożę aż po końcówkę i będę tak bzykał żonkę. Swoją drogą ciekawe jakie to uczucie podczas wtrysku z tak zablokowanym ujściem.

Mam taki to był mój pierwszy wchodzi cały luzik. Ogólnie używam jakiś tam nawilżaczy i tyle. Mnie nie boli nic ale jak używa się go chwile czy mocniej to rano tam przy oddawniu moczu trochę szczypie ale raczej szybko to mija w ciągu doby. Kupiłem też taki zestaw 3 niebieckich spoko są ale wchodzi tylko ten najmniejszy. Nie chce pchać już tych większych by sobie nic nie uszkodzić. Co do wytrysku w tym to mi wytrysk to po prostu wypycha i wyskakuje pierwsze. Ale są też takie wiem z ujściem z dziurą w środku.
agnyo0vksyvcy81gove2ma1ri91sp56w.webp

Mężczyzna

Duńczyk za to z Polski

Biegły Uwodziciel
No ja przez pierwsze kilka miesięcy to najcieńszego (3mm) użyłem może kilka razy, za każdym razem dyskomfort przy sikaniu i wytrysku po użyciu był nie do zniesienia. Ale niecały miesiąc temu po przeczytaniu właśnie tego tematu na forum, stwierdziłem że może to być jak z analem, czyli trzeba się te kilka razy z rzędu przemóc. Pomogło, teraz czuję niesamowitą przyjemność przy tym, a nawet po tym. W ciągu miesiąca doszedłem już do najgrubszego jakiego miałem (6mm z 30cm), i już się rozglądam na internecie za kolejnymi 😅 Ogólnie zazwyczaj robię to sam, kilka razy dałem dziewczynie się pobawić, niestety już przy pierwszym razie pozwoliłem jej wypróbować po raz 1. Prawie najsilniejszy, 5mm, a ona stwierdziła że zabawnie będzie wepchnąć go całego do środka 😥🥲 30 min zajęła mi próba wyciągnięcia, w końcu mimo sporego bólu przy tym, udało się wypchnąć go moczem. Ale mimo tego dalej lubię się ta dziurką bawić, a dziewczyna teraz chce żebym doszedł do takiego poziomu, żeby mogła wsadzić tam palca 😆
Gdzieś widziałem filmik jak kobieta wkłada tam cały palec. Palec był " mały"

Mężczyzna

S0nia

Nowicjusz
U mnie to nie możliwe bo zawsze sam sie wysuwa
Rozwiązaniem są ciasne majteczki, ja akurat uwielbiam mieć na sobie damską bieliznę, więc obcisłe koronki załatwią temat. Nieraz jak mam długi dilator, który nie wchodzi do końca, to żeby się nie wysuwał w trakcie chodzenia, owijam sobie kutaska z dilatorem w środku pończoszką. Daje mi to dodatkowy bodzieć.

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Też się zastanawiam nad dilatorem. Czytając Wasze posty jeszcze bardziej jestem przekonany do zakupu. Raz miałem cewnik medyczny męski, wszedł cały i uczucie też było mega..