TylkoMy -OnPrzecież to boli wsadzanie druta
Absolutnie nic nie boli. Tylko nie należy się spieszyć. Dilator z UPKO jest moim drugim, a zarazem pierwszym stalowym. Pierwszy jaki kupiłem jest silikonowy. Ten stalowy to prezent od żony

TylkoMy -OnPrzecież to boli wsadzanie druta
Może taki?Też się zastanawiam nad czymś. Używałem kiedyś szklanego 6mm bardzo gładko wchodził i dawał calkiem fajne odczucie. Tylko w przypadku sztywnych no to ważna jest długość bo wejdzie tylko do " zakrętu" , żeby sobie nie zrobić krzywdy. Jeżeli kupię coś to raczej silikonowy z gładkimi koralikami dla intensyfikacji doznań. Muszę tylko znaleźć taki zakończony np. większą kulką bo chciałbym z włożonym bzykać żonkę.
Super. Dzięki za podpowiedź. Ten będzie idealny. Jak go kupię to włożę aż po końcówkę i będę tak bzykał żonkę. Swoją drogą ciekawe jakie to uczucie podczas wtrysku z tak zablokowanym ujściem.Może taki?
![]()
Sinner silikonowy elastyczny dilator kulkowy 16 x 0,6 cm
Silikonowy i elastyczny dilator cewki moczowej. Mała średnica - nadaje się również w przypadku osób początkujących.bezpruderyjnie.pl
Są też dilatory z ujściem.Super. Dzięki za podpowiedź. Ten będzie idealny. Jak go kupię to włożę aż po końcówkę i będę tak bzykał żonkę. Swoją drogą ciekawe jakie to uczucie podczas wtrysku z tak zablokowanym ujściem.
Super. Dzięki za podpowiedź. Ten będzie idealny. Jak go kupię to włożę aż po końcówkę i będę tak bzykał żonkę. Swoją drogą ciekawe jakie to uczucie podczas wtrysku z tak zablokowanym ujściem.
Jak to połączyć? Do środka pompki jak włożysz sondę? Wkładasz przed zainstalowaniem pompki?Zawsze można użyć sondy stożkowej i pompki do penisa, im mocniej pompujesz, tym bardziej go "rozdzierasz"
Gdzieś widziałem filmik jak kobieta wkłada tam cały palec. Palec był " mały"No ja przez pierwsze kilka miesięcy to najcieńszego (3mm) użyłem może kilka razy, za każdym razem dyskomfort przy sikaniu i wytrysku po użyciu był nie do zniesienia. Ale niecały miesiąc temu po przeczytaniu właśnie tego tematu na forum, stwierdziłem że może to być jak z analem, czyli trzeba się te kilka razy z rzędu przemóc. Pomogło, teraz czuję niesamowitą przyjemność przy tym, a nawet po tym. W ciągu miesiąca doszedłem już do najgrubszego jakiego miałem (6mm z 30cm), i już się rozglądam na internecie za kolejnymiOgólnie zazwyczaj robię to sam, kilka razy dałem dziewczynie się pobawić, niestety już przy pierwszym razie pozwoliłem jej wypróbować po raz 1. Prawie najsilniejszy, 5mm, a ona stwierdziła że zabawnie będzie wepchnąć go całego do środka
30 min zajęła mi próba wyciągnięcia, w końcu mimo sporego bólu przy tym, udało się wypchnąć go moczem. Ale mimo tego dalej lubię się ta dziurką bawić, a dziewczyna teraz chce żebym doszedł do takiego poziomu, żeby mogła wsadzić tam palca
![]()
U mnie to nie możliwe bo zawsze sam sie wysuwaJa używam tylko silikonowych, żebrowanych, Jakoś nie mogę się przekonać do tych metalowych. Lubię też sobie zaaplikować i pochodzić z nim w środku. Niesamowicie podniecające jest to delikatne drażnienie przy każdym ruchu.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| W | Pieczenie cewki po wytrysku spermy | Porady seksualne | 8 |