• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dilator do cewki moczowej

Mężczyzna

Robmusso

Seks Praktykant
Zacznij od takiego zestawu
zestaw-stalowych-dilatorow-dilator-6-11mm-Marka-Factoryshoe

Mężczyzna

S0nia

Nowicjusz
Jeśli chcesz spróbować to proponuję najpierw cieniutkie silikonowe. Ten zestaw zdecydowanie nie jest dla początkujących. Silikonowe są bardzo elastycznie i układają się idealnie jak trzeba. Żeby używać długich, sztywnych trzeba mieć spore doświadczenie.
A co do chodzenia z dilatorem, to sztywny u mnie odpada. Ewentualnie cienki silikon.

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Ja spróbowałem takiej zatyczki, dorzuciłem to kiedyś na Ali do koszyka żeby mieć darmową dostawę i niedawno w szufladzie znalazłem. To w sumie nie dilator tylko zatyczka z ringiem, ale trzeba włożyć do cewki. Wrażenia średnie, raczej nie będę powtarzał.

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Ja z ciekawości kupiłem kiedyś cewnik medyczny na allegro. Długość dosyć spora, nie pamiętam ale z 30cm chyba miał. Wszedł cały. Wrażenia nie do opisania ale jak ktoś z poprzedników pisał, miałem później ból przy oddawaniu moczu przez cały dzień.. Chyba trzeba by się poddać doświadczonej pielęgniarce 😁

C

col. Greg

Guest
Ja z ciekawości kupiłem kiedyś cewnik medyczny na allegro. Długość dosyć spora, nie pamiętam ale z 30cm chyba miał. Wszedł cały. Wrażenia nie do opisania ale jak ktoś z poprzedników pisał, miałem później ból przy oddawaniu moczu przez cały dzień.. Chyba trzeba by się poddać doświadczonej pielęgniarce 😁
30 cm, sały wszedł, szacun Fireman, zazdroszczę:)

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Gdzie są panie chętna na takie zabawy?
Chętnie bym spróbował czegoś takiego.
Wymiękłam już w okolicach 0:57, a im dłużej oglądałam, tym moje oczy robiły się coraz większe...