• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dilator do cewki moczowej

Hempu

Cichy Podglądacz
Mam pytanie czy któryś z panów lub na którymś panu tego próbowano. Mam zamiar nabyć nową zabawkę i padło na dilator nie duży 2-5 mm . Ma ktoś jakieś z tym sprzętem doświadczenie ? Jakieś porady na początek ? Jak bezpiecznie to aplikować ? Zachęcam do zdjęć .

Kobieta

Rikke

Dominujący
O panie... ja mam duza tolerancje na rozne akcesoria itp, ale jak czytam taki tytuł to juz mnie boli choc nie ma co o_O
No ale kazdy ma swoje zabawki i bawi sie jak mu pasuje.

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Mam pytanie czy któryś z panów lub na którymś panu tego próbowano. Mam zamiar nabyć nową zabawkę i padło na dilator nie duży 2-5 mm . Ma ktoś jakieś z tym sprzętem doświadczenie ? Jakieś porady na początek ? Jak bezpiecznie to aplikować ? Zachęcam do zdjęć .
Żeby zaaplikować musisz pierwsze zdezynfekować (hmm może przetrzeć alkoholem 60%) a potem nałożyć lubrykant wodny na dilator

Mężczyzna

ZamkniętyNakrecony

Cichy Podglądacz
Ja mam silikonowy z wypustkami, na początek calkiem fajny. Chociaż po kilku razach wkładania i wyciągania boli mnie cewka... Możliwe że mam złe dobrany rozmiar, nie wiem... A może trzeba poćwiczyć i wtedy będzie dobry... Metalowego nie miałem nigdy, możecie podrzucić opinie... Pozdrawiam

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Ja mam silikonowy z wypustkami, na początek calkiem fajny. Chociaż po kilku razach wkładania i wyciągania boli mnie cewka... Możliwe że mam złe dobrany rozmiar, nie wiem... A może trzeba poćwiczyć i wtedy będzie dobry... Metalowego nie miałem nigdy, możecie podrzucić opinie... Pozdrawiam
A dajesz dużo żelu?

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Nigdy nie miałam dilatora i z braku laku wpychałam sobie do cewki moczowej końcówkę termometru do mierzenia temperatury. Temperatura była wysoka - chyba z wrażenia. :)

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Temat nie cieszy się wielkim zainteresowaniem. Tym niemniej jeśli zaglądają tu miłośnicy zabaw z cewką moczową, to znalazłam coś, co może ich zainteresować. Niegdyś cewnikowanie było wcale niełatwym zabiegiem leczniczym, który był wykonywany przez fachowca. Okazuje się, że obecnie można sobie samemu wykonywać samocewnikowanie ( czyli także partnerowi czy partnerce ) przy użyciu cewników hydrofilowych, które na Allegro są w cenie 6 - 10 zeta za sztukę. Są gotowe do natychmiastowego użycia a pokrywająca je substancja działa jednocześnie jako lubrykant, środek przeciwbólowy oraz środek dezynfekcyjny zapobiegający infekcjom.
Wydaje mi się, że te cewniki są o wiele bezpieczniejsze aniżeli dilatory.
Sama mam lekką obsesję na tle cewki moczowej i dotykanie okolic jej ujścia jest dla mnie prawie tak przyjemne jak zabawa łechtaczką.
Już sobie kilka tych cewników zamówiłam. 😏

Mężczyzna

S0nia

Nowicjusz
Długo tylko oglądałem filmiki z dilatorem w roli głównej a jak już zdecydowałem się spróbować, to kilka delikatnych ruchów w jedną i drugą stronę i orgazm bez dotykania kutasa. Byłem na maksa zaskoczony. Ten pierwszy dilator był cieniutki, lekko żebrowany, silikonowy. Teraz mam już pokaźną kolekcję dilatorów.
Dla wszystkich ciekawych i chętnych spróbowania jedna rada: maksymalna higiena i dobre nawilżenie, a doznania będą nieziemskie ;)