• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Datezone. Ktoś słyszał? Używa? Jakies opinie?

Mężczyzna

LookInToMyEyes

Nowicjusz
Też nie pochwalam tej strony już, kiedyś była nawet całkiem fajna ale teraz to dno i wodorosty. O kulturze ludzi tam nie wspomnę bo szkoda słów, naciągaczek miliony, fake kont to już w ogóle masakra, a poznać kogoś i się spotkać to graniczy z cudem.

Sam szukam jakiegoś zamiennika ale w dzisiejszych czasach ciężko trochę. Jak by ktoś miał jakąś ciekawą stronę takową gdzie nie trzeba płacić milionów i czekać w nieskończoność na rozmowę z kimś prawdziwym to po proszę o linka w pw. Będę wdzięczny 😉.

Mężczyzna

erotales

Cichy Podglądacz
Widziałem ostatnio stronkę o tematyce randek datezone.org, zastanawiam się czy autorzy zdają sobie sprawę, że ich stronka będzie mylona z portalem dla dorosłych :p A może celowo zrobili taką nazwę? Nie wiem, ale piszą całkiem sensownie i w sumie szkoda ich będzie jak się dejtzon dowali do nich za nazwę :D

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Jestem na datezone od kilku tygodni. Portal znalazłam na stronie z recenzją Datezone i mam sceptyczne nastawienie. Mnóstwo napaleńców, którzy są tak zdesperowani, że wsiedliby nawet na kozę. Co kto lubi..
Ogólnie takie portale to nie jest łatwe miejsce dla żadnej z płci, przynajmniej jeżeli szuka się też jakiekolwiek zobowiązania i szczerości.