Bywam od kilku lat mniej lub bardziej regularnie i mogę powiedzieć z całym przekonaniem: strona schodzi na psy.
Strona dawniej znana jako seksfotka.pl, właśnie w ten sposób ją znalazłam. Wystarczyło załadować kilka zdjęć, dodać krótki opis i można było poznać ciekawe osoby, podyskutować, powymieniać się doświadczeniami. Nikt nie wyzywał, nie mieszał z błotem (no, może poza naprawdę nielicznymi wyjątkami).
Kiedy strona zaczęła promować seks spotkania... cóż, staje się bagnem.
Nie ma już mowy o luźnych rozmowach (jakichkolwiek), no bo skoro w nazwie ma "spotkania", to każdy logujący się tam MUSI być realny (zdaniem napalonych zboczeńców, których tam masa) i jeśli tylko usłyszą odmowę to wyzywają od najgorszych.
Administracja mało co robi, niby usunie użytkownika/da bana, ale on za kilka sekund ma nowe konto więc jaki w tym sens?
VIPy drożeją, nikt sobie nic nie robi z sugestii użytkowników (gdy np. usuwają dobre funkcje portalu zastępując je gorszymi).
Spamowanie wiadomościami kopiuj-wklej, wyzwiska po odmowie seks spotkania, duże grono sponsorów jak i panien sponsoringu szukających - datezone w pigułce.
Konto wciąż mam i kilka całkiem miłych osób poznałam, no i w sumie to dla nich się czasem tam jeszcze loguję, nowe privy w 95% od razu usuwam bo czytać nie ma co.