My mamy konto, hedna wielka ściema, masa facetów podających się za dziewczyny lub pary,masakra.Ostatnio słyszałem o stronce datezone. Czy ktoś ma konto i może opisać jakies doświadczenie?
No, jak jesteś kobietą, to faktycznie nieciekawie tam musi być. Ale da się fajne osoby poznać.Jestem na datezone od kilku tygodni. Portal znalazłam na stronie z recenzją Datezone i mam sceptyczne nastawienie. Mnóstwo napaleńców, którzy są tak zdesperowani, że wsiedliby nawet na kozę. Co kto lubi..
Hejka teraz jeszcze trzeba wykupić vipa żeby gadać z kimś kiedyś jedna wiadomość darmowa na dzień teraz nieJestem na datezone od kilku tygodni. Portal znalazłam na stronie z recenzją Datezone i mam sceptyczne nastawienie. Mnóstwo napaleńców, którzy są tak zdesperowani, że wsiedliby nawet na kozę. Co kto lubi..
Jedynie czasem się fajne filmiki trafią...Jestem na datezone od kilku tygodni. Portal znalazłam na stronie z recenzją Datezone i mam sceptyczne nastawienie. Mnóstwo napaleńców, którzy są tak zdesperowani, że wsiedliby nawet na kozę. Co kto lubi..
Oj, czasem można i dzięki datezone na bycie głównym aktorem w takim filmie zalapać.Jedynie czasem się fajne filmiki trafią...
No, jak jesteś kobietą, to faktycznie nieciekawie tam musi być. Ale da się fajne osoby
Ogólnie takie portale to nie jest łatwe miejsce dla żadnej z płci, przynajmniej jeżeli szuka się też jakiekolwiek zobowiązania i szczerości.Jestem na datezone od kilku tygodni. Portal znalazłam na stronie z recenzją Datezone i mam sceptyczne nastawienie. Mnóstwo napaleńców, którzy są tak zdesperowani, że wsiedliby nawet na kozę. Co kto lubi..
jaki masz nic na DZ?Jestem na datezone od kilku tygodni. Portal znalazłam na stronie z recenzją Datezone i mam sceptyczne nastawienie. Mnóstwo napaleńców, którzy są tak zdesperowani, że wsiedliby nawet na kozę. Co kto lubi..
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Nasze profile na Datezone | Ogłoszenia | 46 | |
A | Zagraniczne strony typu datezone, zbiornik ? | Seks fotki i filmy | 4 | |
A | Strony podobne do Datezone lub Erodate dla par | Seks | 30 | |
B | Ktoś Słupsk? | Seks | 0 | |
S | Ma ktoś fantazje z teściową? | Fantazje erotyczne | 1 |