• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy złamaliście komuś serce?

Kobieta

Olivka998

Nowicjusz
Zdarzyło się złamać czyjeś serce. Jednak w każdym z tych przypadków moje działanie było uzasadnione, więc nauczyłam się mysleć o tym, jako czymś naturalnym w pewnych sytuacjach i nie zadreczałam sobie zbytnio głowy myślami, o tym że może ktoś uzna mnie za tą złą w tej sytuacji. Mam również wrażenie, że w obecnych czasach bardzo łatwo jest złamać komuś serce lub sprawić by komuś po prostu było przykro, nie mając złych zamiarów i zachowując się adekwatnie do sytuacji.

Mężczyzna

lubistrap

Nowicjusz
Zdarzyło się złamać czyjeś serce. Jednak w każdym z tych przypadków moje działanie było uzasadnione, więc nauczyłam się mysleć o tym, jako czymś naturalnym w pewnych sytuacjach i nie zadreczałam sobie zbytnio głowy myślami, o tym że może ktoś uzna mnie za tą złą w tej sytuacji. Mam również wrażenie, że w obecnych czasach bardzo łatwo jest złamać komuś serce lub sprawić by komuś po prostu było przykro, nie mając złych zamiarów i zachowując się adekwatnie do sytuacji.
Niestety mi się kiedyś zdarzyło, aczkolwiek sytuację jakie nas spotykały nie do końca dawały zbyt dużo informacji że może dojść do takiego niefortunnego i jakże niemikego doznania drugiej osoby.