• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy wszystkim odbija po 40 tce tak jak mi?

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
A moze tak zupelnie zwyczajnie w tym wieku mamy erekcje egoizmu, taki hedonizm do granic...
Oczywiście.
I jest to naturalne, ze z biegiem lat i doświadczeń kształtują się określone preferencje.
Ja np. w życiu nigdy więcej nie zgarnę pod siebie dziewoi poniżej 30-tki.

Mężczyzna

Marek35

Seks Praktykant
Świat się zmienia i zmieniamy się my... Nasze myśli, zachowania, podejście do życia i samych siebie... chyba zaczynamy rozumieć czego naprawdę chcemy od życia... A może tylko mi się tak wydaje bo do 40 jeszcze kilka latek mi brakuje ;)

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Po 40... Osiągasz stabilizację finansową i zawodową, w związku z tym masz więcej czasu na inne sprawy, poza tym uświadamiasz sobie ile już przeżyłeś oraz ile ci jeszcze zostało życia w pełni zdrowia i erekcji... To zaczynasz realizować wszystkie fantazje jakie Ci przyjdą do głowy.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Ja potrzebowałem wypić z 0,5 litra czystej, by dostawać szajby i dzwonić z wyznaniami miłości do byłych dziewczyn. Po czterdziestce nic bym nawet nie poczuł, mimo że od dawna jestem na bakier z wódką :D

D

dessi1979

Guest
A jak trzy osoby pieprzą od rzeczy nie w temacie, to rację ma czwarta, która ma bekę z tego niezależnie od wieku xD