• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy wszystkim odbija po 40 tce tak jak mi?

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
A moze tak zupelnie zwyczajnie w tym wieku mamy erekcje egoizmu, taki hedonizm do granic...
Oczywiście.
I jest to naturalne, ze z biegiem lat i doświadczeń kształtują się określone preferencje.
Ja np. w życiu nigdy więcej nie zgarnę pod siebie dziewoi poniżej 30-tki.

Mężczyzna

Marek35

Seks Praktykant
Świat się zmienia i zmieniamy się my... Nasze myśli, zachowania, podejście do życia i samych siebie... chyba zaczynamy rozumieć czego naprawdę chcemy od życia... A może tylko mi się tak wydaje bo do 40 jeszcze kilka latek mi brakuje ;)

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Po 40... Osiągasz stabilizację finansową i zawodową, w związku z tym masz więcej czasu na inne sprawy, poza tym uświadamiasz sobie ile już przeżyłeś oraz ile ci jeszcze zostało życia w pełni zdrowia i erekcji... To zaczynasz realizować wszystkie fantazje jakie Ci przyjdą do głowy.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Ja potrzebowałem wypić z 0,5 litra czystej, by dostawać szajby i dzwonić z wyznaniami miłości do byłych dziewczyn. Po czterdziestce nic bym nawet nie poczuł, mimo że od dawna jestem na bakier z wódką :D

D

dessi1979

Guest
A jak trzy osoby pieprzą od rzeczy nie w temacie, to rację ma czwarta, która ma bekę z tego niezależnie od wieku xD