• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy wasze żony coś robią, odwalają? Pokazują się?

Kobieta

Fragolina di Bosco

Podrywacz
Mężatki lubią chyba się pokazywać innym nago i podniecać obcych facetów wysyłając im fotki . A później nie wiadomo czy tylko na wysyłaniu fotek się kończy , czy dopiero zabawa się zaczyna.
Cholera, kto się ze mną ożeni?Nareszcie będę mogła pokazywać się nago, podniecać obcych facetów i wysyłać im swoje zdjęcia!To dopiero będzie zabawa! Cóż to za wspaniała instytucja to małżeństwo!Tyle możliwości!
Myślałam, że jestem jakaś nienormalna skoro nie rozbieram się przed obcymi mężczyznami a ja po po prostu męża nie mam!To Ci pech!🤷🏻‍♀️

Mężczyzna

Image

Erotoman
Cholera, kto się ze mną ożeni?Nareszcie będę mogła pokazywać się nago, podniecać obcych facetów i wysyłać im swoje zdjęcia!To dopiero będzie zabawa! Cóż to za wspaniała instytucja to małżeństwo!Tyle możliwości!
Myślałam, że jestem jakaś nienormalna skoro nie rozbieram się przed obcymi mężczyznami a ja po po prostu męża nie mam!To Ci pech!🤷🏻‍♀️
Przedpotopowa jesteś :D

Mężczyzna

radas96

Seks Praktykant
a gdzie można składać podania na zostanie kandydatem na męża ??

Mężczyzna

Image

Erotoman
Kurczę....nie pomyślałam o tym.To może ja dlatego nie mam męża?
Ale w sumie naprawdę świetnie się trzymam jak na swoje lata,prawie tak jak Edzia, która jest na tym świecie 4000 lat licząc czasem linearnym.🤔
Z drugiej strony (wzbijam się na wyżyny obiektywizmu :D) ja męża także nie mam i co za tym idzie moje samopoczucie też jest generalnie bardzo dobre, to może jednak idzie to w parze z dobrostanem, Fragolino :D

Mężczyzna

Seev8989

Nowicjusz
Kurde,jak taki problem to możesz wysyłać bez męża 😁😁 chociaz temu po drugiej stronie zrobisz przyjemność 😋

Mężczyzna

poseydon

Nowicjusz
Wiecie, w pewnym wieku kobieta potrzebuje potwierdzenia swojej seksualności, szczególnie po kilkunastu latach wspólnego życia... ona zna na wylot "sztuczki" i komplementy swojego męża.... ciekawa jest co powiedzą inni :)