No często wymieniamy się fotkami.a może ktoś jest chętny na wymianę takich fotek bielizny?jak tak to proszę priv
No często wymieniamy się fotkami.a może ktoś jest chętny na wymianę takich fotek bielizny?jak tak to proszę priv
Ja już chyba wszystkie stringi żonki i córeczki przelecialemJa uwielbiam ubierać majtki mojej żony i zwalić sobie w nich.
Ted_66@wp.pl
PozazdrościćJa już chyba wszystkie stringi żonki i córeczki przelecialem
Żony to rozumiem, ale córeczki???Ja już chyba wszystkie stringi żonki i córeczki przelecialem
Stara d...a już 20 stkę maŻony to rozumiem, ale córeczki???
A co to ma do rzeczy? Też mam pełnoletnią córkę i nigdy nie przyszłoby mi do głowy wąchać albo walić konia w jej majtki. Córka jest dla mnie aseksualna.Stara d...a już 20 stkę ma
Robię tak samo a czasem zdarzało mi się nawet spuści w nich.Ja uwielbiam wąchać kobiece majtki. Im więcej zostawi siebie na nich tym lepiej. Wącham prawie każde majtki żony a ostatnio było mi mało i zacząłem się wymieniać majtkami z innymi żonatymi. To dopiero jest podniecające!
Jak z wieloma tematami: to zależy.Nie chce powielac tematów i pod ten powyższy wkrecę pytanie do kobiet - jakie to na Was robi wrażenie? Czy jakoś działa fakt, żę faceci wąchają Wasze majtki![]()
Moja żona tak robi jak chce dominować to siada mi na torsie tyłem i jedną ręką zaczyna trzepać a druga dociska majteczki do nosa.Ale takie majteczki świeżo zdjęte też są super.
Lubię jak czasem żona kładzie mi je na twarzy.
Szkoda, że nie jest dominujaca, bo mogłaby mi je wepchać do ust![]()
Nigdy mi się to nie zdarzyło fantazjować, ale ustami majteczki zdejmowałem i zapach majteczek miał działanie odurzające. Zdarzało mi się węszyć również z dumą po zdjęciu majteczek dłońmi. To prawidłowa reakcja organizmu, typowa dla samców ssaków lądowych. Męski mocz był i jest dla mnie odrażający, ale damski nie jest. Przeciwnie, chcę wąchać panie po zrobieniu siku.Zdarzyło Wam się wąchać kobiecą bieliznę, fantazjując przy tym? Chyba nie muszę dodawać, że mam na myśli taką zaraz po zdjęciu z dziewoi.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Pozycja 69 czy jest bezpieczna? | Porady seksualne | 149 | |
![]() |
Czy faceci lubią bebzony? | Seks | 16 | |
![]() |
Mózg - seksowny czy nieistotny? | Seks | 88 | |
![]() |
Szczery komplement czy wazelina? | Poza tematem | 120 | |
![]() |
Czy kobiety lubią bebzony? | Seks | 233 |