• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy Twój partner właśnie Cię zdradza z algorytmem? Koniec ery ludzi w sypialni.

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Przyszło mi jeszcze do głowy, że w seksie AI świetnie sobie da radę, bo raz, że jest sporo materiału do ćwiczeń, a dwa – że seks jest statystycznie bardzo przewidywalny.

Dla kontrastu, próbowałem dziś znaleźć w sieci pewien cytat z Przemian Harry Matthewsa, bo nie chciało mi się ruszyć tyłka i pójść piętro niżej po książkę. Niezbyt popularną książkę, dodajmy. Uśmiałem się jak norka, czytając halucynacje AI, które wiedziało, że coś dzwoni, ale nawet nie wiedziało, czy to w kościele, czy w remizie, a może w szkole...

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
W wyniku tego będzie jeszcze trudniej o seks i prawdziwą miłość, bo będą one jeszcze mniej cenione niż obecnie. Czekają nas bardzo smutne czasy. Plemienność i wspólnota, które od setek tysięcy lat były główną cechą ludzkości - odejdą w niepamięć. Nastanie plaga jeszcze większego narcyzmu i atomizacji.
Już nastała niestety

Mężczyzna

JezusMaria

Cichy Podglądacz
Po przeczytaniu całości dorzucę coś od siebie.
Temat trochę za bardzo zszedł na tematy uczuć pomijając inne kwestie. Oczywiście jeśli komuś zależy na rozbudowanych relacjach, miłości itp, w co osobiście już od jakiegoś czasu nie wierzę, to okej, będzie to negować bo oczekuje czegoś innego.
Nie uważam żeby to było zagrożenie, nikt nikogo do tego nie zmusza jak na razie, a przewartościowanie społeczeństwa następuje cyklicznie co jakiś czas zazwyczaj po jakichś dramatycznych wydarzeniach na większą skalę. Wiec niszczenie "wartości" będzie następować tak czy siak do pewnego momentu.
Cała technologia dla mnie spoko jako kolejny sposób na rozładowanie napięcia, jeszcze jak to będzie inteligentne to w ogóle szał :) Widzę też pewne zastosowanie w związkach.
Nie wyobrażam sobie sytuacji że sex z takim robotem może być potraktowany jako zdrada, raczej ciężko mieć takie coś w domu bez wiedzy drugiej osoby, a skoro wie to nie jest jak dla mnie zdrada, można zaakceptować albo skończyć związek.
Na temat moralności się nie wypowiem, każdy ma swoją, do momentu jeśli nie krzywdzimy innych nie widzę problemu.

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Jestem tradycjonalistą i nie kręcą mnie żadne wytwory nowoczesnych technologii.
Nie wyobrażam sobie seksu z robotem, lalką, czy sztuczną pochwą. Dla mnie to odklejenie od rzeczywistości. Sto razy wolałbym zaplacić za seks prostytutce niż robić to z dmuchaną lalką, albo maszyną.

Mężczyzna

Zboczeniec41

Seks Praktykant
Wiara, że syntetyczny manekin zastąpi seksualnych partnerów to przesada. Jakaś grupa dewiantów zawsze się znajdzie, ale dlaczego miałby nas to obchodzić? Czyżby strach, że nie uda się znaleźć partnera?

Nawet najbardziej zadeklarowani fani mechanicznego seksu zaspokajają swoje potrzeby daleko szersze niż rzeczywiste mechaniczne zaspokojenie potrzeb. Za każdym zachowaniem seksualnym kryje się jakaś emocja, czy to chęć dominacji, uległości, bycia pożądanym, albo motywy bardziej odjechane, których z uwagi na cenzurę lepiej nie wymieniać.