• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy Twój partner właśnie Cię zdradza z algorytmem? Koniec ery ludzi w sypialni.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Przyszło mi jeszcze do głowy, że w seksie AI świetnie sobie da radę, bo raz, że jest sporo materiału do ćwiczeń, a dwa – że seks jest statystycznie bardzo przewidywalny.

Dla kontrastu, próbowałem dziś znaleźć w sieci pewien cytat z Przemian Harry Matthewsa, bo nie chciało mi się ruszyć tyłka i pójść piętro niżej po książkę. Niezbyt popularną książkę, dodajmy. Uśmiałem się jak norka, czytając halucynacje AI, które wiedziało, że coś dzwoni, ale nawet nie wiedziało, czy to w kościele, czy w remizie, a może w szkole...

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
W wyniku tego będzie jeszcze trudniej o seks i prawdziwą miłość, bo będą one jeszcze mniej cenione niż obecnie. Czekają nas bardzo smutne czasy. Plemienność i wspólnota, które od setek tysięcy lat były główną cechą ludzkości - odejdą w niepamięć. Nastanie plaga jeszcze większego narcyzmu i atomizacji.
Już nastała niestety