• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy straciłam dziewictwo jeśli pojawiła się krew?

Status
Zamknięty.

Kostucha:)

Cichy Podglądacz
Pytanie z mojej strony i proszę o odpowiedz! Czy jeżeli chłopak nie domógł a pomimo to po nie udanej próbie zaczyna się krwawić to znaczy ze błona poszła się jebać czy nie koniecznie?

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Znaczy chłopak nie doszedł? :p

A błona mogła się tylko naderwać jak i całkiem dać za wygraną, wystarczy trochę odczekać i jeszcze raz spróbować aby sie przekonać....

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Kolorowy napisał:
Ja nie mogę... ale się pokolenie rodzi... To ma być kobiecość? Błona poszła się jebać... :roll: :?
Jak się okazuje, są różne aspekty kobiecości... Oby tylko każda kobieta czuła się dobrze sama ze sobą.

młoda

Podrywacz
I tak się prezentuje nasz piękny ojczysty język w ustach (pod palcami) młodych osób, dla których błona jest przekleństwem i zapewne wymysłem i dziełem szatana :D amen

Snaker

Seks Praktykant
najlepiej błonę usunąć drutem kolczastym (wtedy będizesz miała pewność że to krwawienie jest nie tylko od błony :)
poza tym ja zamiast do lekarza poszedłbym na Twoim miejscu od początku do szkoły podstawowej (i nie opuszczał żadnych klas), gdzie nauczą Cię opisywania Twoich myśli w sposób "przystępny" i zrozumiały.

Status
Zamknięty.