• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy seks analny jest przyjemny dla kobiety?

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
słusznie mówisz.
ale to było dawno temu, kiedy temat seksu był skrywany pod kołdrą i człowiek zdobywał doświadczenie metodą prób i błędów.
Problem w tym, że po tym jednym błędzie trudniej zrobić kolejne podejście, skoro bolało. Wtedy się mocniej spinamy. I znowu wszystko nie tak. Ale jakoś da się odmienić taki los ;)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Pudło - nie pytałem czy siedziałeś tylko czy trafiła się odsiadka ....
Czyli ch**a wiesz a się mądrzysz :)

Kobieta

Charlie_Hellman

Cichy Podglądacz
Kobietki mam pytanie. Czy któras próbowała stosunku do tej drugiej dziurki? Czy to boli i czy sprawia jakas przyjemnosc? Moj mezczyzna mi to zaproponowal ale jeszcze sie nie zgodzilam. Napiszcie.
Tak, próbowałam seksu analnego – na początku boli, jeśli nie ma odpowiedniego przygotowania (dużo lubrykantu, relaksu, gry wstępnej), ale z czasem może być przyjemne dzięki stymulacji nerwów i bliskości. Klucz to komunikacja, wolne tempo i zgoda obu stron.

Moje wskazówki
Używaj dużo lubrykantu na bazie wody/silikonu.

Zaczynaj od palców lub małych zabawek, by się rozluźnić.

Pozycje: na boku lub kobieta na górze – daje kontrolę.

Dla wielu kobiet przyjemność rośnie po kilku próbach, ale nie każdemu pasuje. Posłuchaj siebie i nie spiesz się! Jakie masz obawy? 😊

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Przedewszystkim rozmowa, jak przyatakujesz znienacka i sie odpowiednio nie przygotuje to podejrzewam ze i dla ciebie to moze nie byc do konca fajne, a ona bedzie miała totalny dyskomfort. higiena= komfort

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
u mnie pierwszy raz wyglądał tak, że partnerka bała się ciąży więc zgodziła się na anala.
i spodobało się jej i mnie.
mieliśmy oboje komfort bo nie zachodził przypadek niechcianej ciąży.

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Baaaardzo jest.
Ubolewam tylko nad tym, że nie można go uprawiać czesciej, bardziej spontanicznie, bez całego tego przygotowania.