Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
No kurczę, stary, aleś dał ciała, o takich rzeczach się nie zapomina jak nikt nie chcę nas widzieć w tym momencie i pewnie na twarzy pojawiła się u Ciebie wtedy cegła ze wstydu?
A to jak miło wspominasz tą sytuację to ok, oj szkoda, że ja nigdy nie miałem takiej sytuacji, z taką np moją koleżanką, ale to nic, nadrabiam teraz zaległości i mnie moja Pani ogląda jak zawsze kończę ręką z finałem na jej ciało
A to jak miło wspominasz tą sytuację to ok, oj szkoda, że ja nigdy nie miałem takiej sytuacji, z taką np moją koleżanką, ale to nic, nadrabiam teraz zaległości i mnie moja Pani ogląda jak zawsze kończę ręką z finałem na jej ciało
Nie w 100% ale mozna bylo sie domyslic co robie Matka zazwyczaj ma to szczescie bo nie potrafila pukac nigdy Ja przylapalem za to nieznajoma kobiete na łace
Nie w 100% ale mozna bylo sie domyslic co robie Matka zazwyczaj ma to szczescie bo nie potrafila pukac nigdy Ja przylapalem za to nieznajoma kobiete na łace
Jakiś czas temu masturbowałem się w błocie nad brzegiem jeziora i nie zauważyłem że zbliża się do mnie para która przyszła tam na spacer. Nie wiem kto był bardziej zmieszany , ja czy oni
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.