Pamiętam jak siostra mnie przyłapała jak podgladywałem kuzynkę, kilka minut obserwowała mnie i dopiero jak skończyłem to ją zobaczyłem. A na następny dzień koleżanka mojej siostry weszła jak trzepałem sobie podglądając siostrę. Słyszałem jak powiedziała do siostry co robiłem, uśmiechnęła się tylko i powiedziała że wie bo specjalnie zostawiała uchylone drzwi. Wtedy dopiero pobudziła moją wyobraźnię. Postanowiłem pójść do niej w nocy, zapaliłem lampke i odkryłem ją, miała prześwitującą piżamke. Próbowałem odsłonić jej cycuszki i wtedy otworzyła lekko oczy i zobaczyła jak stoję nad nią, sama odsłoniła cycuszki. Uklękłem i bawiłem się piersiami i zupełnie odpłynąłem, zacząłem je lizać a jej oddech był coraz szybszy. Wziąłem jej dłoń i włożyłem w nią kutasa i powoli nią poruszałem, kiedy ją puściłem nie przestała ruszać ręką a jej druga dłoń odchyliła lekko majteczki. Długo nie myślałem tylko odrazu musiałem dotknąć jej cipki i posmakować jej, oblizywałem palce prosto z jej cipki. Uniosła lekko biodra więc ściągałem majtki, zobaczyła jak je wącham i rozchyliła nóżki, z bluzeczką też mi pomogła. Zacząłem lizać jej stópki później uda i cipke, wzdychała i się wyginała. Przeszedłem pod jej prawą rękę tak żeby było jej wygodnie walić mi konia, trzymałem ją za rękę i tak szybko poruszałem że ledwo co zdążyłem ściągnąć koszulkę i się spuścić na nią. Z 5 razy dochodziłem w ciągu godziny. Chciałem być przyłapany ale siostra wolała udawać że śpi. Na drugi dzień podgladywałem ją w łazience a ona zadzwoniła do koleżanki i opowiadała jej o tym, a jak usłyszałem że wczoraj już miała otworzyć oczy i powiedzieć żebym ją przeleciał. Poszedłem do niej w nocy, była chyba w szoku jak odrazu ją rozebrałem i powiedziałem tak żeby słyszała, że dzisiaj ją przelecę, lizałem ją, cipka była całkiem mokra. Stanąłem tak że kiedy spojrzała miała moją pałe przed twarzą. Otworzyła lekko usta i położyła się na boku. Chciałem Powoli ale tak zacząłem ją posuwać w buzię że wzięła głowę i powiedziała spokojnie i wystrzeliłem na buźkę, poszła do łazienki, myła buzię a ja już od tyłu zacząłem pieprzyć. Umyła twarz a po chwili zalałem jej pośladki i plecy. I później już normalnie jak się napaliłem to się przy niej masturbowałem