• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy połykasz lub połknęłabyś nasienie swojego partnera ?

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Połykam swoje i gdybym był z facetem, też pewnie bym połykał. No chyba, że z jakiś powodów byłoby po prostu mocno niesmaczne.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Taki obdażony partner czy kilka kolegów się poskładało na efekt końcowy? ;)
To akurat nie jest mój partner stały, ale mam takiego jednego kolegę z jakąś nadspodziewaną produkcją spermy. A ideał to kilku facetów równocześnie, ale dawno temu nie miałam takiej przyjemności, dopiero coś tam powoli w tym temacie na nowo organizuję.

Kobieta

kasiaStraz

Cichy Podglądacz
To akurat nie jest mój partner stały, ale mam takiego jednego kolegę z jakąś nadspodziewaną produkcją spermy. A ideał to kilku facetów równocześnie, ale dawno temu nie miałam takiej przyjemności, dopiero coś tam powoli w tym temacie na nowo organizuję.
Ja miałam tylko 2 na raz. Ale taka oralna zabawa z trójką, czwórką moze być mega przyjemną sprawą

Kobieta

monika.smerf

Nowicjusz
Gratuluję kolegi, ja niestety nie trafiłam na takiego którego bym nie dała rady "pochłonąć"

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry