Hahah spoko, ale only PPVJakby co, to ja już ustawiam się w kolejce, żeby wykupić prawa do tej transmisji
Hahah spoko, ale only PPVJakby co, to ja już ustawiam się w kolejce, żeby wykupić prawa do tej transmisji
WiemBo wiesz, ogólnie ludzie to są świnie
W każdym razie życzę udanego spotkaniaHahah spoko, ale only PPV
Dzięki wielkie no ja nie przypuszczałem że sama wyjdzie z taką inicjatywą i mnie zaprosi tak sama z siebie żeby się spotkać i pogadać na żywo a nie jedynie przez komunikatorW każdym razie życzę udanego spotkania
Cholerka, żeby mi jakaś starsza kobieta (a jeszcze żeby była dominująca) zaproponowała spotkanie szedłbym jak w dym
Widziałeś tą kobietę na żywo, znacie się, czy tylko przez komunikator?Dzięki wielkie no ja nie przypuszczałem że sama wyjdzie z taką inicjatywą i mnie zaprosi tak sama z siebie żeby się spotkać i pogadać na żywo a nie jedynie przez komunikator
Skoro o tym mowa. Aż mi się przypomniało takie klasyczne już ogłoszenie z pasma nocnego Polonii 1 sprzed lat. Na czarnej planszy kobiece usta pokryte błyszczykiem zajmujące cały ekran i wypowiedziany zmysłowym głosem tekst: "Wyobraź sobie, że leżysz na łóżeczku, a ja zakradam się do twojej laseczki. Biorę ją do buzi, ssię i liżę ją końcówką języczka... Bosko! Masz ochotę?"Bosko!
Laseczki? Co to, edycja świąteczna?Skoro o tym mowa. Aż mi się przypomniało takie klasyczne już ogłoszenie z pasma nocnego Polonii 1 sprzed lat. Na czarnej planszy kobiece usta pokryte błyszczykiem zajmujące cały ekran i wypowiedziany zmysłowym głosem tekst: "Wyobraź sobie, że leżysz na łóżeczku, a ja zakradam się do twojej laseczki. Biorę ją do buzi, ssię i liżę ją końcówką języczka... Bosko! Masz ochotę?"
Na ten moment znamy się jedynie przez media społecznościowe. Natomiast widziałem jej fb i raczej nie powinna się okazać takim 2 metrowym chłopemWidziałeś tą kobietę na żywo, znacie się, czy tylko przez komunikator?
Żeby się nie okazało, że to jakiś chłopa 2metrowy i to Ty będziesz bzykany...
A co to było za pasmo ?Skoro o tym mowa. Aż mi się przypomniało takie klasyczne już ogłoszenie z pasma nocnego Polonii 1 sprzed lat. Na czarnej planszy kobiece usta pokryte błyszczykiem zajmujące cały ekran i wypowiedziany zmysłowym głosem tekst: "Wyobraź sobie, że leżysz na łóżeczku, a ja zakradam się do twojej laseczki. Biorę ją do buzi, ssię i liżę ją końcówką języczka... Bosko! Masz ochotę?"
Zresztą jakieś 2 tygodnie też się spotkałem z kobietą, z którą wcześniej jedynie pisaliśmy przez komunikator i była taka jak się prezentowała na zdjęciachWidziałeś tą kobietę na żywo, znacie się, czy tylko przez komunikator?
Żeby się nie okazało, że to jakiś chłopa 2metrowy i to Ty będziesz bzykany...
Śląsk to jednak nie miejsce zamieszkania a stan umysłuHmm... Widocznie męża też na części zamienne sprzedała...
A Wy mi tu mówicie, że przesadzam z tym baseballem i nerkami...
Możesz się zgodzić, ale możesz się też nie zgodzić.Cześć, właśnie dostałem zaproszenie na sobotę na drinka od starszej ode mnie o 30 lat kobiety. Sama wyszła z tą inicjatywą. Co o tym myślicie, zgodzić się?
Nie pomogłeś...Możesz się zgodzić, ale możesz się też nie zgodzić.
Brzmi jak reklama Chupa ChupsSkoro o tym mowa. Aż mi się przypomniało takie klasyczne już ogłoszenie z pasma nocnego Polonii 1 sprzed lat. Na czarnej planszy kobiece usta pokryte błyszczykiem zajmujące cały ekran i wypowiedziany zmysłowym głosem tekst: "Wyobraź sobie, że leżysz na łóżeczku, a ja zakradam się do twojej laseczki. Biorę ją do buzi, ssię i liżę ją końcówką języczka... Bosko! Masz ochotę?"
No przecież napisałem, że nocne. Znane przede wszystkim właśnie z ogłoszeń call-girls.A co to było za pasmo ?
Tja, "Muuuusisz je lizać".Brzmi jak reklama Chupa Chups
Każda rada jest cenna nawet taka oczywistaNie pomogłeś...
Bardziej mi chodziło o to czy miało to jakiś tytuł/jakąś nazwę ?No przecież napisałem, że nocne. Znane przede wszystkim właśnie z ogłoszeń call-girls.
Tja, "Muuuusisz je lizać".
Kurczę, nie pamiętam. To było dość dawno.czy miało to jakiś tytuł/jakąś nazwę
Możliwe że to było to a na Wikipedii jeszcze znalazłem takie tytuły jak EurOtica czy różowa nocKiedyś było coś takiego jak Różowa Landrynka. Jeśli to nie to po niej leciały te usteczka.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Czy stres może nasilać azs | Ogłoszenia | 1 | |
M | Czy przegrałem życie? | Pierwszy raz | 33 | |
P | Czy możecie podpowiedziec? | Seks | 0 | |
P | Czy chcesz wygrać szybki numerek? | Ogłoszenia | 2 | |
F | Czy coś jest ze mną nie tak? | Pierwszy raz | 13 |