Cześć, właśnie dostałem zaproszenie na sobotę na drinka od starszej ode mnie o 30 lat kobiety. Sama wyszła z tą inicjatywą. Co o tym myślicie, zgodzić się?
Cześć, właśnie dostałem zaproszenie na sobotę na drinka od starszej ode mnie o 30 lat kobiety. Sama wyszła z tą inicjatywą. Co o tym myślicie, zgodzić się?
Imho wracając do wątku. Nie widzę przeszkód, jeśli nie czujesz sam, że coś dla Ciebie nie jest ok. Skoro nas pytasz, to chyba kwestia obawy o opinię publiczna, ale jak widzisz, wzbudza jedynie zazdrość XD zatem jeśli jest to zgodne z Tobą, to chyba reszta nie ma znaczenia
Ja bym tylko nastawił się na to że, będzie oczekiwać od ciebie trochę klasy i dobrego zachowania. Jesteś młodszy więc milo byłoby jej zaimponować
Jeżeli jest na tyle otwarta że sama cię zaprosila to myślę że możesz wyluzować i liczyć na miły wieczór
Ja bym tylko nastawił się na to że, będzie oczekiwać od ciebie trochę klasy i dobrego zachowania. Jesteś młodszy więc milo byłoby jej zaimponować
Jeżeli jest na tyle otwarta że sama cię zaprosila to myślę że możesz wyluzować i liczyć na miły wieczór
Nie no wiadomo, że tego będzie oczekiwać, żebym zachował się z klasą. W zasadzie to pisała mi że tym ja ująłem jak piszemy ze soba, że jestem miły uprzejmy i zachowuje się z klasą, wobec tego taki sam chce być na spotkaniu no właśnie tym mnie zaskoczyła że sama mnie zaprosiła na spotkanie a dzisiaj dała znać że lepiej jak przyjadę do niej. Więc naprawdę jestem mile zaskoczony
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.