• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy pójść na spotkanie z kobietą starszą o 30 lat na drinka ?

Davidd

Nowicjusz
Cześć, właśnie dostałem zaproszenie na sobotę na drinka od starszej ode mnie o 30 lat kobiety. Sama wyszła z tą inicjatywą. Co o tym myślicie, zgodzić się?

adamoginski

Biegły Uwodziciel
Cześć, właśnie dostałem zaproszenie na sobotę na drinka od starszej ode mnie o 30 lat kobiety. Sama wyszła z tą inicjatywą. Co o tym myślicie, zgodzić się?
Strasznie to jest napisane. Jeżeli dostałeś zaproszenie, to chyba wiadomo, że sama wyszła z inicjatywą (???)

Czemu tak kiepsko składasz słowa w zdania? Oddaj pieniądze za edukację

Mężczyzna

Ayreen

Nowicjusz
Imho wracając do wątku. Nie widzę przeszkód, jeśli nie czujesz sam, że coś dla Ciebie nie jest ok. Skoro nas pytasz, to chyba kwestia obawy o opinię publiczna, ale jak widzisz, wzbudza jedynie zazdrość XD zatem jeśli jest to zgodne z Tobą, to chyba reszta nie ma znaczenia 😉

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Przed chwilą mi napisała, że zaprasza mnie od razu do siebie zamiast łazić po knajpach, to u niej się napijemy, posiedzimy i pogadamy 😋

P.S. Dzięki za wszelkie opinie 😉
Ja bym tylko nastawił się na to że, będzie oczekiwać od ciebie trochę klasy i dobrego zachowania. Jesteś młodszy więc milo byłoby jej zaimponować 😏
Jeżeli jest na tyle otwarta że sama cię zaprosila to myślę że możesz wyluzować i liczyć na miły wieczór 😃

Davidd

Nowicjusz
Ja bym tylko nastawił się na to że, będzie oczekiwać od ciebie trochę klasy i dobrego zachowania. Jesteś młodszy więc milo byłoby jej zaimponować 😏
Jeżeli jest na tyle otwarta że sama cię zaprosila to myślę że możesz wyluzować i liczyć na miły wieczór 😃
Nie no wiadomo, że tego będzie oczekiwać, żebym zachował się z klasą. W zasadzie to pisała mi że tym ja ująłem jak piszemy ze soba, że jestem miły uprzejmy i zachowuje się z klasą, wobec tego taki sam chce być na spotkaniu 😉 no właśnie tym mnie zaskoczyła że sama mnie zaprosiła na spotkanie a dzisiaj dała znać że lepiej jak przyjadę do niej. Więc naprawdę jestem mile zaskoczony