• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy ona chce się ze mną ruchać? (Znaki od kobiet)

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Taka mala dygresja.... jak sadzisz ile kobiet zostanie Twoimi przyjaciolkami po seksie a ile przestanie nimi byc po?

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Sądzę, że jakimś wyjaśnieniem jest to, że jednak trochę się poznaliśmy "przed".
I nie było tu jakiegoś cudu. W każdym przypadku mieliśmy do siebie zaufanie. Może to jest jakiś klucz do tego "szczęścia," nie wiem?
Nie myślałem dotychczas nad tym

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Mnie tam do śmiechu nie jest. Facet zawsze przegrany, cokolwiek wybierze:(
Np. "jak śmiałeś bydlaku?!
Lub " i na co durniu jeszcze czekasz?!
Ja na przykład usłyszałem : "no zerżnij mnie wreszcie!" 🤷‍♂️
Jak nie spróbujesz, to też jesteś przegrany. Najważniejsze to wiedzieć, czego się chce. Z takich ciekawszych, głębszych rzeczy usłyszałem kiedyś od kobiety starszej ode mnie, że podobało jej się to, że się nie poddałem — mimo że wcześniej mi odmówiła, chyba gdy zaprosiłem ją na kawę, już dokładnie nie pamiętam. Różnie to bywa, chyba nie ma jednej zasady, bo kobiety są różne i mają swoje humory i nastroje. Mimo wszystko trzeba chyba znalezc taka droge zeby nie czuc sie przegranym i nie zamknąć sie w sobie, umiec cieszyc sie zyciem po swojemu. W sumie mialem podobnie , kiedys uslyszalem gadasz, gadasz a mi sie ruchac chce.... a pozniej bylo jeszcze dziwniej :D

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Myślę, że prawdę da się poznać tylko face to face. To, że kobieta wysyła rozebrane fotki czy pisze wprost zbereźności, nie znaczy to, że przy pierwszym bezpośrednim spotkaniu oceni odpowiednio kandydata do łóżka. Gdy pozytywnie przejdziesz kwalifikację na żywo, oznaką tego może być:
- ciągły kontakt wzrokowy i uśmiech z jej strony
- zawieszenie systemu, mówisz coś do niej a ona, jako, że już buja w obłokach, odpowiada z opóźnieniem, nie na temat, albo wogóle, jest generalnie rozkojarzona
- skracanie przez nią dystansu, np.beceremonialne, bardzo długie patrzenie w oczy, chęć przytulania, wymuszanie dotyku, skracanie odległości fizycznej gdy stoicie lub siedzicie obok siebie
- objawy bieliźniane, podczas zapoznawczej gatki robi się zwyczajnie mokro, to już jest 100% objaw, że przeszedłeś przez sito 😋 ale do tej wiedzy ma tylko ona dostęp.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Jak nie spróbujesz, to też jesteś przegrany. Najważniejsze to wiedzieć, czego się chce. Z takich ciekawszych, głębszych rzeczy usłyszałem kiedyś od kobiety starszej ode mnie, że podobało jej się to, że się nie poddałem — mimo że wcześniej mi odmówiła, chyba gdy zaprosiłem ją na kawę, już dokładnie nie pamiętam. Różnie to bywa, chyba nie ma jednej zasady, bo kobiety są różne i mają swoje humory i nastroje. Mimo wszystko trzeba chyba znalezc taka droge zeby nie czuc sie przegranym i nie zamknąć sie w sobie, umiec cieszyc sie zyciem po swojemu. W sumie mialem podobnie , kiedys uslyszalem gadasz, gadasz a mi sie ruchac chce.... a pozniej bylo jeszcze dziwniej :D
Haha... Dziwniej? Co zrobiła?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Myślę, że prawdę da się poznać tylko face to face. To, że kobieta wysyła rozebrane fotki czy pisze wprost zbereźności, nie znaczy to, że przy pierwszym bezpośrednim spotkaniu oceni odpowiednio kandydata do łóżka. Gdy pozytywnie przejdziesz kwalifikację na żywo, oznaką tego może być:
- zawieszenie systemu, mówisz coś do niej a ona, jako, że już buja w obłokach, odpowiada z opóźnieniem, nie na temat, albo wogóle, jest generalnie rozkojarzona
- skracanie przez nią dystansu, np.beceremonialne, bardzo długie patrzenie w oczy, chęć przytulania, wymuszanie dotyku, skracanie odległości fizycznej gdy stoicie lub siedzicie obok siebie
- objawy bieliźniane, podczas zapoznawczej gatki robi się zwyczajnie mokro, to już jest 100% objaw, że przeszedłeś przez sito 😋 ale do tej wiedzy ma tylko ona dostęp.
Czyli już wiemy jak to z Tobą jest 😁😉

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Czyli z obserwacji empirycznych wynika, że żadna nigdy nie chciała :) :) Dobre i to. Dzięki za ten poradnik :) Może się kiedyś jeszcze przyda, w końcu tyle koncertów przede mną, jakaś kandydatka do 'wypróbowania' harmonijkarza się pewnie trafi (*) - istnieje zapewne jeszcze instytucja "groupie" :D

* i nie pożałuje, takich zwinnych języków jakie mamy - nie ma nikt :)