• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy ona chce się ze mną ruchać? (Znaki od kobiet)

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Świat damsko męskich znaków jest tak zawoalowany, że sama też się nie odnajduję.
Umówiłam się z facetem na kawę, a skończyłam zerżnięta i szczęśliwa, nie będąca w stanie ustać na nogach. Dlatego ja sama próbuję to jeszcze rozwikłać. Słownik by się przydał.
Przejdźmy więc do rzeczonych klapsonów, może to znak, że chce się ruchać, ale po przyjacielsku? Wiesz, na zasadzie - obciągnę Ci paszczą, nie sercem?
Śmiechłem 🤣

Mężczyzna

energetyczny

Podrywacz
Świat damsko męskich znaków jest tak zawoalowany, że sama też się nie odnajduję.
Umówiłam się z facetem na kawę, a skończyłam zerżnięta i szczęśliwa, nie będąca w stanie ustać na nogach. Dlatego ja sama próbuję to jeszcze rozwikłać. Słownik by się przydał.
Przejdźmy więc do rzeczonych klapsonów, może to znak, że chce się ruchać, ale po przyjacielsku? Wiesz, na zasadzie - obciągnę Ci paszczą, nie sercem?
jeśli uwielbia spermę tak jak Ty to pewnie tak

Kobieta

Karotka

Nowicjusz
Kochani,

Jak dobrze wiemy, kobiety często dają dyskretne znaki, nam, facetom, że chcą się ruchać.

Mam tutaj pytanie.
Dostałem zdjęcie od jednej laski. Jest w samych klapkach i majtkach. Takie klasyczne mirror selfie. Mega hot.

Czy ona pragnie mojego kutasa?
Co to może oznaczać?
Proszę o szybką pomoc.

Jakie inne znaki dajecie dziewczyny?
To sexting. Jakbym ja wysłała jakiemuś chłopakowi to chciałabym żeby dostać komplement a nie żeby mnie zruchał

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Kochani,

Jak dobrze wiemy, kobiety często dają dyskretne znaki, nam, facetom, że chcą się ruchać.

Mam tutaj pytanie.
Dostałem zdjęcie od jednej laski. Jest w samych klapkach i majtkach. Takie klasyczne mirror selfie. Mega hot.

Czy ona pragnie mojego kutasa?
Co to może oznaczać?
Proszę o szybką pomoc.

Jakie inne znaki dajecie dziewczyny?
A nie możesz z nią po prostu o tym pogadać w jakiś elokwentnie erotyczny sposób i samemu wybadać? Po co taka zabawa w tajemnice i domysły?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
A nie możesz z nią po prostu o tym pogadać w jakiś elokwentnie erotyczny sposób i samemu wybadać? Po co taka zabawa w tajemnice i domysły?
Mieliśmy tu raczej porozmawiać o sygnałach dawanych przez kobiety. Ale klapki nas wciągnęły i poszło nie tam gdzie trzeba.

Mężczyzna

Discovery57

Seks Praktykant
Miło się czytało a najważniejsze to doszedłem do wniosku że muszę się poduczyć a miałem się za znawcę tematu.
Było trochę tych kaw i różnie to się kończyło:-(

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Mieliśmy tu raczej porozmawiać o sygnałach dawanych przez kobiety. Ale klapki nas wciągnęły i poszło nie tam gdzie trzeba.
Wg mnie wszystko co robimy w relacji jest sygnałem czegoś, tylko czy tu jesteśmy w stanie na podstawie tak skromnych informacji ustalić coś pewnego?
Nie znamy tej kobiety. Nie zgadniemy o co jej chodzi. To wymaga jakiejś weryfikacji, a najskuteczniejsza to rozmowa.
Ja bym wybrał taką drogę, bo lubię wiedzieć na czym stoję, że tak powiem.

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Gdyby Laura się pokazywała swoim potencjalnym kochankom w klapkach to żadnego by nie wyhaczyła ;)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
A co jak nadaje sygnał online?
Takie sygnały też były mi dawane, jeszcze przed spotkaniem. Były to wysyłane zdjęć, opisy jej zachowania (pominę jakie ono było), zapowiedzi tego, co zostanie mi zrobione. Jestem i zawsze byłem niziołkiem, a to miało swoje implikacje.