Nie zawsze daja dyskretne znaki nie raz pytaja sie "zgadnij jakie mam majtki " ??
ale to chyba jak przegapiasz inne sygnaly. takze jak cos przegapiles cos wczesniej to nie martw sie pozniej dostaniesz i tak mocniejszy sygnal.
Bosz, wy to czasem mnie załamujecie, czasem wam się mówi wprost, a wy ni chuja, w sumie nawet dosłownie trzeba wziąć za chuja i tyle, tylko no jak przez internet?
Bosz, wy to czasem mnie załamujecie, czasem wam się mówi wprost, a wy nie chuja, w sumie nawet dosłownie trzeba wziąć za chuja i tyle, tylko no jak przez internet?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.