Zajadam popcorn
Sygnały dawane na odległość nie różniły się znacząco od tych dawanych bezpośrednio. Dotyczyły zarówno sfery emocjonalnej (jestem niski, pamiętajmyno właśnie. My o tym etapie dyskutujemy. Więc Twoje rozpinanie spodni klękanie nijak się jeszcze ma do tematu.
Nie, ale napisano mi o jeszcze bardziej ekscytującym doznaniu fizycznym. Zostało to urzeczywistnione na spotkaniu.@stroiczek na odległość też klękały przed Tobą? A, to ok.
Moją HW? A w każdy razie mam nadzieję,że Nią,już niedługo,będzieKim jest Laura? Coś mnie chyba ominęło. To jakieś Twoje alter ego?
Jak już z Laurą powiecie sobie "Tak" nią będzie, to koniecznie daj znać, abyśmy mogli złożyć Wam życzenia na nową drogę życia.Moją HW? A w każdy razie mam nadzieję,że Nią,już niedługo,będzie![]()
To teraz poproszę co to jest HW, bo mi w internecie wyszukało karabinek. Dlaczego te rozmowy są takie trudne.Moją HW? A w każdy razie mam nadzieję,że Nią,już niedługo,będzie![]()
HotwifeTo teraz poproszę co to jest HW, bo mi w internecie wyszukało karabinek. Dlaczego te rozmowy są takie trudne.
Dzięki, dobry człowieku. A to gratulacje @PanCiachoHotwife
Eeee nie, na kawie byłam z jakimś i nawet nie przytulił mnie tylko rękę podał na pożegnanieKawa to seks. Chyba, że biznesowa, to wtedy nadal kawa.
(Kochanie, biznesowa kawa to tylko kawa)
To złamas jakiś.Eeee nie, na kawie byłam z jakimś i nawet nie przytulił mnie tylko rękę podał na pożegnanie![]()
Ona pragnie być Twoją prywatną nierzadnicą.Dostałem zdjęcie od jednej laski. Jest w samych klapkach i majtkach. Takie klasyczne mirror selfie. Mega hot.
Czy ona pragnie mojego kutasa?
To może byłaś na biznesowej i nie wiedziałaśEeee nie, na kawie byłam z jakimś i nawet nie przytulił mnie tylko rękę podał na pożegnanie![]()
Następnym razem załóż klapkiEeee nie, na kawie byłam z jakimś i nawet nie przytulił mnie tylko rękę podał na pożegnanie![]()
A może ta fotka przez pomyłke do Ciebie dotarła?Dostałem zdjęcie od jednej laski. Jest w samych klapkach i majtkach. Takie klasyczne mirror selfie. Mega hot.
To by była najdziwniejsza rzecz everA może ta fotka przez pomyłke do Ciebie dotarła?
Tyyy... Piszesz tak jakbyś dostał też takie samo zdjęcieTylko te klapki psują klimat![]()
Tu kobiety nie za często lecą w monogamię, to nie jest takie nierealneTyyy... Piszesz tak jakbyś dostał też takie samo zdjęcie![]()
Napewno nie byłeś pierwszym który dostał takie zdjęcie więc pewnie szuka kija do dziury... hehKochani,
Jak dobrze wiemy, kobiety często dają dyskretne znaki, nam, facetom, że chcą się ruchać.
Mam tutaj pytanie.
Dostałem zdjęcie od jednej laski. Jest w samych klapkach i majtkach. Takie klasyczne mirror selfie. Mega hot.
Czy ona pragnie mojego kutasa?
Co to może oznaczać?
Proszę o szybką pomoc.
Jakie inne znaki dajecie dziewczyny?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Czy ona chce ze mną uprawiać sex? | Seks | 9 | |
![]() |
Szczery komplement czy wazelina? | Poza tematem | 98 | |
![]() |
Czy kobiety lubią bebzony? | Seks | 143 | |
D | Czy obciągnął wam kiedyś nieznajomy facer? | Seks | 6 | |
![]() |
Poszukiwanie pierwszej dziewczyny: lepsza nimfomanką, czy układ FWB?”. | Fetysze i perwersje | 15 |