• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy można nim coś zrobić? Penis 14,5 cm

Status
Zamknięty.

karol14

Cichy Podglądacz
Witam
Chodzi mi głównie o to czy moim ( nie wiem jak wy mierzycie ale ja mierze od boku penisa ) można zadowolić kobietę bo szczerze mówiąc od roku jak jestem z dziewczyną usłyszałem może ze trzy razy ze było jej "zajebiscie" tak to zawsze ja skonczylem i zajmowalem się nią ustnie :D jakie były by dobre pozycję na mojego maluszka 14,5 bez dociskania do kości .

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Kokotka

Cichy Podglądacz
To racja,rozmiar nie jest aż tak bardzo istotny,ważniejsza będzie tutaj sztuka kochania,to jak podejdziesz do swojej partnerki,z wyrozumiałością oraz czułością,wówczas na pewno bezie zadowolona:)

PanTak

Seks Praktykant
Mam identyczną długość bo bez dociskania 14 cm. Po dociśnięciu do kości 15.5 i grubość trochę ponad 13 cm.
Masz normalnego fiuta i chyba nawet grubszego od mojego? :).
Średnia krajowa zmienia się co chwilę,ale taka norma to od 12-16 cm.
Jak mierzyłem? od nasady od góry{prawidłowy jest z lekkim dociskaniem do kości łonowej}. Dlatego w łóżku nie powinieneś narzekać.
Trochę więcej wyobraźni :eek: i braku zahamowań,a partnerka sama będzie się prosić o seks :p

karol14

Cichy Podglądacz
Dzięki wielkie, od przeczytania waszych komentarzy nie było stosunku bez orgazmu (jej). O wiele pewniej się teraz czuje i na własnym przykładzie dowiedziałem się, że nie rozmiar a jakość ma znaczenie :D

SexWibracje

Nowicjusz
Coś w tym jest,nie przejmuj się rozmiarem,tylko szukaj odpowiedniej sztuki kochania i na tym się skup. Warto też pomyśleć o lekkim urozmaiceniu,wybierz gadżety erotyczne,zaskocz czymś swoją partnerkę:)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry