• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy mogę się którejś podobać pod kątem seksualnym?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Mam pytanko do publiczności :) Czy mogę się którejś podobać tylko ze względu pod kątem seksu?

Sytuacja jest taka: Mam 3 koleżanki w pracy, które... no nazwijmy to tak... lubią facetów, bo wiem to z pewnych źródeł, wiadomo pod jakim kątem. Jedna z nich co jakiś czas na mnie zerka, druga trochę mniej a trzecia sama zaczyna mnie zagadywać, choć pierwsza i trzecia są zajęte, mają dzieci a druga jest pilnowana przez rodziców i teraz nie wiem, czy one to wyczuwają, że już to nie raz robiłem z kobietą czy mi się może tylko wydaję, że tak jest.

Wiem, że jestem tu osobą dość kontrowersyjną, moja Pani mi wystarcza w zupełności, ale tylko jestem ciekaw, czy dlatego mnie zaczepiają, że wyczuwają to na odległość, że już nie raz uprawiałem seks a nie wyczuwają mnie jako prawiczka jak wcześniej? Czy aż to tak jest widoczne u facetów?

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Nie chodzi tu na pewno o twoje doświadczenie w seksie. Nie dlatego na ciebie zerkają. One o tym nie wiedzą, i nie wyczuwają. Są inne aspekty męskiego zachowania i wyglądu, które działają na kobiety. Ale o tym to już sobie poczytaj, bo nie będę pisał kolejnego elaboratu.

Mężczyzna

obserwator_4

Nowicjusz
Najbezpieczniej będzie jak założysz, że jednak nie są zainteresowane. Jeśli pomylisz się w drugą stronę, a nie wyczuwasz damsko-męskich niuansów, to mogą być problemy. To jest praca, lepiej tam nie działać pod kątem seksualnym.
Zgadzam się z @Saanvi . Lepiej nie ruchać w pracy, bo z tego same kłopoty.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Nie dość, że wyczuwają w powietrzu zapach seksu to jeszcze zapach pieniędzy. Wiedzą, że uprawiasz seks i to jeszcze za pieniądze. One też chcą żebyś im za to płacił. Więc uważaj tam na siebie.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie dość, że wyczuwają w powietrzu zapach seksu to jeszcze zapach pieniędzy. Wiedzą, że uprawiasz seks i to jeszcze za pieniądze. One też chcą żebyś im za to płacił. Więc uważaj tam na siebie.
Właśnie chodzi o to, że one nie wiedzą o tym, że uprawiam seks za pieniądze, no chyba że ktoś im o tym powiedział a ja o tym nie wiem, to wtedy rozumiem o co chodzi.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie chodzi tu na pewno o twoje doświadczenie w seksie. Nie dlatego na ciebie zerkają. One o tym nie wiedzą, i nie wyczuwają. Są inne aspekty męskiego zachowania i wyglądu, które działają na kobiety. Ale o tym to już sobie poczytaj, bo nie będę pisał kolejnego elaboratu.
A chętnie bym poczytał ten elaborat.

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
A chętnie bym poczytał ten elaborat.
Zerkają, bo może jesteś przystojny? Albo pewnym siebie facetem? Lub wesołym , o miłej aparycji? Na pewno nie dlatego, że uprawiasz seks. Każdy to robi i co z tego? Tego nie widać. Mam wrażenie, że temat napisany przez młodziaka, który podnieca się tym, że zaczął uprawiać seks i teraz myśli, że każda kobieta myśli tylko o nim.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
W zasadzie to wiem, że na kasę lecą, ale nawet jeśli to dla mnie to jednak coś, bo nie które to za darmo się oddawały innym a mnie nie chciały się oddać nawet im proponując kasę. Oczywiście jeśli już bym chciał skorzystać z okazji z takową koleżanką z pracy to pracy bym do siebie zaprosił po pracy, w pracy przecież bym tego nie robił, nie byłoby gdzie się ukryć.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Zerkają, bo może jesteś przystojny? Albo pewnym siebie facetem? Lub wesołym , o miłej aparycji? Na pewno nie dlatego, że uprawiasz seks. Każdy to robi i co z tego? Tego nie widać. Mam wrażenie, że temat napisany przez młodziaka, który podnieca się tym, że zaczął uprawiać seks i teraz myśli, że każda kobieta myśli tylko o nim.
No taki młody już nie jestem, bo mam 32 lata a swój pierwszy raz miałem z pół roku temu, więc fakt, możesz mieć rację.

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Oj chłopie, może i masz swe lata, ale dopiero przecierasz drogę w seksie, skoro mając 31 zrobiłeś to pierwszy raz z kobietą. Jeszcze dużo przed tobą zaskoczeń. Jak przeczytałem ten temat to przypomniałem sobie siebie jako chyba 14latka(pomiędzy 7 a 8 klasą - jeszcze nie było gimnazjów), który z koleżanką w podstawówce w wakacje chodziliśmy do lasu na petting czyli ręczne zabawy. Pamiętam zdumienie dziewczyny, gdy oglądała swoją dłoń umazaną w "czymś" po zabawie moim ptaszkiem. Potem w szkole chodziłem dumny z siebie że już dotykałem dziewczynę, gdy tymczasem koledzy z klasy dużo tylko o tym fantazjowali i grali "macho", a ja, taka szara, skromna myszka już to miałem za sobą. I chciałem wszystkim w szkole dać poznać, że już jestem po inicjacji, nie mówiąc o tym, bo obiecałem koleżance z klasy dyskrecję.

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
No taki młody już nie jestem, bo mam 32 lata a swój pierwszy raz miałem z pół roku temu, więc fakt, możesz mieć rację.
współczuję Ci, bo jakieś kilkanaście lat nie doświadczałeś seksu, przykre, a jeszcze bardziej przykre, że uprawiałeś ten seks za pieniądze - z mojej perspektywy, jedno co Ci mogę poradzić to nie staraj się teraz nadrabiać tych kilkunastu lat, tylko zacznij budować relację i ciesz się świetnym seksem każdego dnia. Pozdrawiam

Kobieta

Katia Wielka

Nowicjusz
@makis , były może podobasz się im. Nie wiadomo jednak czy my myślą o seksie z tobą. I zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami, że to praca, lepiej tam nie działać pod kątem seksualnym. A najlepiej unikać tego. Tym bardziej że masz kobietę.