• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy miłość w ogóle istnieje?

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Łączę się w bólu, też bym się załamał, gdyby w 2025 roku mój telefon nie dostał aktualizacji do ICS.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Witam

Mam telefon od Orange wyprodukowany 12w28.
Podobno Orange oficjalnie powiedziło że nie będzie aktualizacji do ICS i klienci chyba muszą radzić sobie samil.

Niestety telefon pokazuje że nie ma możliwości odblokowania bootloadera.
Generalnie mniej mi zależy na ICS a bardziej na Cyanogenmodzie i roocie.

Pytanie czy jest w ogóle możliwa zmiana systemu w moim telefonie?

Czy komuś udało się coś zrobić z młodszymi telefonami bo z tego co się orientowałem to telefon jest całkowicie zablokowany.

Generlanie Orange zachowuje się jak ostatnie nie powiem co... najpierw spóźniają się z aktualizacją a potem mówią że jej nie zrobią jednocześnie w którymś momencie blokjąc kompletnie telefon.

Normalnie błagam o pomoc... mam dość niepotrzebnych aplikacji i chciałbym mieć kilka dodatków które oferuje CM
Porzuć swoją miłość do Orange i będziesz mocno w temacie:ROFLMAO:

Mężczyzna

ziutek72

Cichy Podglądacz
Jak zmienisz system w telefonie, to przestaniesz go kochać. A co jeśli przy współżyciu dostanie przebicia?

Mortimer

Erotoman
Miłość to tylko koktajl hormonalny, fenyloetyloamina i nic wiecej. Tak to wymyśliła natura, żeby racjonalna ocena była niemożliwa i żebyśmy się rozmnażali. Sam wiem jak to jest, bo jestem teraz w tzw fazie zakochania. Ale jak mówiłem wiem, że to tylko koktajl hormonalny. I nie jest to fajne uczucie...

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Oczywiście, że istnieje, niestety nie zrozumieją tego prymitywni użytkownicy tego forum, którzy są tu w jednym celu i to nie jest miłość, jak sama nazwa forum wskazuje

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
Miłość to tylko koktajl hormonalny, fenyloetyloamina i nic wiecej. Tak to wymyśliła natura, żeby racjonalna ocena była niemożliwa i żebyśmy się rozmnażali. Sam wiem jak to jest, bo jestem teraz w tzw fazie zakochania. Ale jak mówiłem wiem, że to tylko koktajl hormonalny. I nie jest to fajne uczucie...
Uczucie miłości jest czymś wyjątkowym. Poprawia nastrój, podnosi samoocenę i ogólnie mobilizuje do działania. Z czasem jednak warto wprowadzić pewne szlify, by gdy ten, jak wspomniałeś, koktajl straci termin przydatności, podejść do związku dojrzale nie szukać winy w partnerce czy partnerze.

Niestety, wiele związków rozpada się w momencie, gdy poziom dopaminy opada, a jedna ze stron zaczyna poszukiwać podobnych emocji u kogoś innego, nie zastanawiając się nad konsekwencjami. A te bywają bolesne, bo ktoś się zaangażował mocniej i zostaje zraniony. Taka osoba zwykle z czasem się pozbiera, ale często buduje wokół siebie mur, który trudno potem zburzyć, nawet pomimo szczerych i wytrwałych prób. To jak piszesz wtedy nie jest fajne uczucie.

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
Witam

Mam telefon od Orange wyprodukowany 12w28.
Podobno Orange oficjalnie powiedziło że nie będzie aktualizacji do ICS i klienci chyba muszą radzić sobie samil.

Niestety telefon pokazuje że nie ma możliwości odblokowania bootloadera.
Generalnie mniej mi zależy na ICS a bardziej na Cyanogenmodzie i roocie.

Pytanie czy jest w ogóle możliwa zmiana systemu w moim telefonie?

Czy komuś udało się coś zrobić z młodszymi telefonami bo z tego co się orientowałem to telefon jest całkowicie zablokowany.

Generlanie Orange zachowuje się jak ostatnie nie powiem co... najpierw spóźniają się z aktualizacją a potem mówią że jej nie zrobią jednocześnie w którymś momencie blokjąc kompletnie telefon.

Normalnie błagam o pomoc... mam dość niepotrzebnych aplikacji i chciałbym mieć kilka dodatków które oferuje CM
Mam ten sam problem... u mojego starego też się nic nie aktualizuje, codziennie te same komunikaty, a bootloader raz działa, raz nie, potrafi mimo chwilowego uruchomienia, w najbardziej przyjemnym momencie wyłączyć system...Operator w niebiosach też twierdzi, że nowszego modelu już nigdy nie będzie 😂 też już straciłam nadzieję i staram sobie radzić na własną rękę: zdrowo się odżywiam, dużo czytam i przede wszystkim sport. To zawsze pomaga gdy trzeba dzielić życie z takim starym, znoszonym aparatem. Mimo to nadal go lubię czasami i z sentymentu szanuję 😁
*coraz więcej tępych pał na tym forum, nie ma ratunku, trzeba obniżyć wymagania 😅🤣😂

Mortimer

Erotoman
Oczywiście, że istnieje, niestety nie zrozumieją tego prymitywni użytkownicy tego forum, którzy są tu w jednym celu i to nie jest miłość, jak sama nazwa forum wskazuje
1. kogo masz na myśli?
2. Czego w takim razie tu szukasz?
By the way imho seks odgrywa w związku romantycznym bardzo ważną rolę, to jakieś 85% udanego związku.

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
1. Zdecydowaną większość użytkowników tutaj
Wystarczy trochę analizować tematy, komentarze, oraz aktywność ludzi
2. Poszerzam swoją wiedzę na temat zachowań ludzkich
3. Dlatego nie rozumiem, jak ktoś może z seksem czekać do ślubu

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
Bo większość ludzi uważa, że w necie może dużo jawniej wypowiadać się o swoich potrzebach. Wystarczy, że w życiu codziennym ukrywamy swoje potrzeby i oczekiwania, więc tutaj mamy poczucie pewnego luzu, bo w razie czego można się ewakuować.