Trochę to rozumiem.Jestem trudna we współpracy i głównie uciekam jak robi się poważnie. Sama nie wiem dlaczego.
Miłość istnieje ale nie zawsze jest tak kolorowo jakby się chciało niestety.
Trochę to rozumiem.Jestem trudna we współpracy i głównie uciekam jak robi się poważnie. Sama nie wiem dlaczego.
Pięknie napisane. Ludzie lubią też sobie komplikować życie ale to nie od dzisiaj wiadomo."Miłość istnieje ale nie zawsze jest tak kolorowo jakby się chciało niestety."
To ja właśnie.Pięknie napisane. Ludzie lubią też sobie komplikować życie ale to nie od dzisiaj wiadomo.
@Zalotka Jeśli mogę Ci coś doradzić, nie wmawiaj sobie, że miłość nie jest dla Ciebie. Ja wiem, że łatwo popaść w takie przeświadczenie, ale jest ono wynikiem tego, jak w danym momencie nam się w życiu układa. Czasami trzeba po prostu "wziąć byka za rogi", bo to jest atrakcyjne. Pamiętaj, że pewność siebie, ale i aura "niedostępności" przyciąga. To jest może taki paradoks, ale tak to właśnie wyglądaMiłość istnieje, tylko nie czuje jakby była dla mnie.
Ależ ja jestem świetna w aurę niedostępności. Opanowałam do perfekcji@Zalotka Jeśli mogę Ci coś doradzić, nie wmawiaj sobie, że miłość nie jest dla Ciebie. Ja wiem, że łatwo popaść w takie przeświadczenie, ale jest ono wynikiem tego, jak w danym momencie nam się w życiu układa. Czasami trzeba po prostu "wziąć byka za rogi", bo to jest atrakcyjne. Pamiętaj, że pewność siebie, ale i aura "niedostępności" przyciąga. To jest może taki paradoks, ale tak to właśnie wygląda
Też miałem na ten temat różne przemyślenia w życiu, ale metodą prób i błędów, "odkryłem", że tak właśnie jest.
To dobrze. Taka aura jest najlepsza i buduje...Ależ ja jestem świetna w aurę niedostępności. Opanowałam do perfekcji![]()
To nie aura, to niedostępnośćTo dobrze. Taka aura jest najlepsza i buduje...![]()
Czasem mylimy miłość z przywiązaniem czy też naszą wizją tego czym moglibyśmy być razem. Bo skoro nieodwzajemniona to czy nią była na starcie?Najwięcej jest miłości nieodwzajemnionej. A tylko niektórzy mają szczęście dostąpić tej lepszej - z wzajemnością. Też wierzę, że dla każdego gdzieś tam są osoby, które chcą być kochane przez nas i to odwzajemniać w pełni, ale to trzeba by próbować wchodzić w związki z jakimiś ogromnymi masami ludzkimi, a nie każdy ma chęć na to lub taki styl bycia. Ci którym się nie chce są same lub w jałowych, byle jakich związkach, albo kupują se koty![]()
Albo jeżdżą na rolkach ?Najwięcej jest miłości nieodwzajemnionej. A tylko niektórzy mają szczęście dostąpić tej lepszej - z wzajemnością. Też wierzę, że dla każdego gdzieś tam są osoby, które chcą być kochane przez nas i to odwzajemniać w pełni, ale to trzeba by próbować wchodzić w związki z jakimiś ogromnymi masami ludzkimi, a nie każdy ma chęć na to lub taki styl bycia. Ci którym się nie chce są same lub w jałowych, byle jakich związkach, albo kupują se koty![]()
Rolki najlepsze, bo jeść nie wołająAlbo jeżdżą na rolkach ?
![]()
Krzyczą tylko " Ale ty mnie kręcisz" .Rolki najlepsze, bo jeść nie wołają![]()
Bo ludzie mają mylne pojęcie o miłości w ogóle. Wszyscy chcą brać. A miłość to jest dawanie.Najwięcej jest miłości nieodwzajemnionej. A tylko niektórzy mają szczęście dostąpić tej lepszej - z wzajemnością. Też wierzę, że dla każdego gdzieś tam są osoby, które chcą być kochane przez nas i to odwzajemniać w pełni, ale to trzeba by próbować wchodzić w związki z jakimiś ogromnymi masami ludzkimi, a nie każdy ma chęć na to lub taki styl bycia. Ci którym się nie chce są same lub w jałowych, byle jakich związkach, albo kupują se koty![]()
Pozwolę sobie wyciągnąć starszy wpis, bo zgadzam się całkowicie. Praca w tym temacie jest bardzo ważna. Bo jeśli naprawdę kogoś kochamy to powinniśmy starać się stawiać jego potrzeby co najmniej na równi z naszymi. Bo dawanie może być przyjemniejsze niż branie. Najważniejsza jest wzajemność, bo jeśli żona lubi sprawiać mi przyjemność i o mnie dbać, naturalnym odruchem jest to że mi również na tym zależy, staramy się dbać o nasz związek i cieszyć się sobą i każda chwilą jaka jest nam dana. Kiedy akurat nie padamy na twarz zmęczeni praca i dziećmi.Bo ludzie mają mylne pojęcie o miłości w ogóle. Wszyscy chcą brać. A miłość to jest dawanie.