• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy mężczyźni są łatwi?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Jest mnóstwo przystojnych byczków, ale charakter mają tak toksyczny i odstręczający, tyle jadu, frustracji i chamstwa wylewają na kobiety, żadajac rozkładania nóg na zawołanie, że wolę się szanować w singielstwie niż dać się poniewierać byle zeru.
Akurat miałam jedynie na myśli, że ważne jest też to co ma w głowie i jaki ma charakter aby mógł być pełnym pakietem.

Ale rozumiem, że przemawiają przez Ciebie jakieś negatywne doświadczenia. Przykro mi, nikt nie chce toksycznych osób na swojej drodze. Niezależnie od tego jak wyglądają.

Mężczyzna

yamawaw

Cichy Podglądacz
Zgadza się.
Jest mnóstwo przystojnych byczków, ale charakter mają tak toksyczny i odstręczający, tyle jadu, frustracji i chamstwa wylewają na kobiety, żadajac rozkładania nóg na zawołanie, że wolę się szanować w singielstwie niż dać się poniewierać byle zeru.
Oj zdziwiła byś się ,,saymyname" jakim jestem miłym chłopakiem, realnie na codzień ale tu jest sexforum...

Kobieta

saymyname

Seks Praktykant
Akurat miałam jedynie na myśli, że ważne jest też to co ma w głowie i jaki ma charakter aby mógł być pełnym pakietem.

Ale rozumiem, że przemawiają przez Ciebie jakieś negatywne doświadczenia. Przykro mi, nikt nie chce toksycznych osób na swojej drodze. Niezależnie od tego jak wyglądają.
Spoko. Najlepszą opcją jest oczywiście full pakiet, ale takie rzeczy to rzadko występują w przyrodzie.
Co do negatywnych doświadczeń, to wystarczy założyć sobie konto na aplikacji randkowej, żeby doświadczyć ogromnej przemocy od mężczyzn.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Co do negatywnych doświadczeń, to wystarczy założyć sobie konto na aplikacji randkowej, żeby doświadczyć ogromnej przemocy od mężczyzn.
Przyznam, że miałam kilka miesięcy, jedynie z odmową panowie sobie czasem nie radzą w sposób elegancki, tu się zgodzę.

Ostatnia edycja:
Kobieta

saymyname

Seks Praktykant
Przyznam, że miałam kilka miesięcy, jedynie z odmową panowie sobie czasem nie radzą w sposób elegancki, to muszę przyznać.
Zanim nastąpi odmowa, to już na wstępie dostajesz nagie zdjęcia, wulgarne propozycje seksualne plus wyzwiska. Dlatego randkowanie online umarło, kobiety nie mają apek, bo serio nikt nie chce być wyzywany od dz...k i.k....w.

Mężczyzna

yamawaw

Cichy Podglądacz
Zanim nastąpi odmowa, to już na wstępie dostajesz nagie zdjęcia, wulgarne propozycje seksualne plus wyzwiska. Dlatego randkowanie online umarło, kobiety nie mają apek, bo serio nikt nie chce być wyzywany od dz...k i.k....w.
Mogę wam tylko współczuć takich kontaktów...
Kilka lat temu poznałem dziewczynę w ten sposob na starym badoo ale absolutnie nie wysyłałem żadnych nagich zdjęć - dostałem od niej kontakt tel. zadzwoniłem zaproponowałem spotkanie/ randkę 🥰

Mężczyzna

MiśKoralgol

Cichy Podglądacz
Co sądzicie o facetach, którzy dają się zaciągnąć do łózka na pierwszej randce?
Mam nieodparte wrażenie, że wielu facetów nie tylko nie odmawia seksu, ale też każdy uśmiech, spojrzenie w ich stronę traktuje jak zaproszenie do łózka, wystarczy chwila flirtu i są gotowi się kochać, często zapominając, że mają partnerkę/żonę. Dość szybko tracą głowę.
Czy każdy facet jest łatwy? Jakie Wasze zdanie drogie koleżanki i jak Wy na to patrzycie panowie?
Może są tacy, którzy żeby doszło do seksu potrzebują się lepiej poznać, nawiązać relację? Jak to jest z Wami panowie, trzeba z Wami pochodzić, czy można od razu kopulować?
To chyba jest mocno osobniczo-zmienne. Wszyscy jesteśmy inni.
Kolejnym aspektem jest sposób umówienia się na spotkanie. Są przecież portale tematyczne które dość jasno wskazują na charakter relacji jaką się na nim nawiązuje. A koniec końców dopiero na spotkaniu okazuje się czy jest chemia i czy może ono owocować czymś więcej niż pogawędką.
Ale fakt jest faktem że dochodzi tu jeszcze do głosu biologia i to że już z samego założenia, my faceci, zostaliśmy zaprogramowani do jak najszerszego rozpowszechniania naszego DNA, w celu przedłużenia naszej linii. Dlatego chyba mężczyźni znacznie łatwiej decydują się na seks z nawet przypadkowo poznaną kobietą.
Moje osobiste doświadczenia są różnorakie.
Były zarówno spotkania które już z założenia (nie tylko mojego) miały konkretny wymiar, ale nie wszystkie kończyły się w łóżku. Jeśli nie poczułem flow, starałem się w miarę szybko aczkolwiek taktownie zakończyć spotkanie face to face.
W jednym przypadku po pierwszym spotkaniu (z założenia bardzo konkretnie na seks) wydawało mi się że nie będę chciał kontynuować tej znajomości a spotykaliśmy się kilka lat.
Natomiast przy nawiązywaniu relacji z parami - po jednym doświadczeniu - starałem się je ciut lepiej poznać żeby się zorientować czy z ich motywacją i psychiką wszystko jest ok. Dzięki temu mimo że relacje seksualne ustały, nadal jesteśmy świetnymi znajomymi.

Kobieta

saymyname

Seks Praktykant
Kwintesencja tego forum, prywatnie jestem miły, ale tu jest sexforum, to mogę sobie pozwolić.
Już nie zliczę ile typów w ten sposób się tłumaczy.
Gdybyś była miła, to ja tez bym był.
Widocznie sobie zasłużyłaś.
Odzywaj się do mnie grzecznie.
Jesteś prawdziwą su.ą.
Faceci sami się proszą, żeby trzymać się od nich z daleka. Są tak zaburzeni, że każda asertywność ze strony kobiety spotyka się z wyzwiskami. W realu też im puszczają tak samo hamulce. Ogólnie mam obrzydzenie do płci brzydkiej.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry