Czyli, że co? Krasnoludek?No, przesrane w moim wieku mam już
Czyli, że co? Krasnoludek?No, przesrane w moim wieku mam już
Po prostu mam masę wad, których nie powinien mieć męski facet i tyle. Nie będę już wypisywał, możesz se zlukać moje posty.Czyli, że co? Krasnoludek?
Idąc tym tokiem myślenia to sama będziesz podziwiać męskich mężczyzn tylko na ekranie komedii romantycznych to miecz obusiecznyTo najwyższy czas by zrozumieć co znaczy męskość, co znaczy być gentelmanem...
Twoje wypowiedzi dają podstawy do obaw, że jeszcze długo będzie jechał na ręcznym i odpowiadając na Twoje pytania z innego wątku, który założyłeś... "czy przegrałeś życie" odpowiedź jest zdecydowanie twierdząca
Nazywasz mnie prostytutką nic o mnie nie wiedząc, posądzasz mnie o kontakty seksualne z "żulem", do koleżanki piszesz, że jest workiem na spermę. Bycie niemęskim to nie tylko bycie tzw. męską cipą, ciapą itp. to również bycie troglodytą!
Jeśli uważasz, że w Twoim przypadku jeszcze nie wszystko jest stracone, to zacznij od nauki ojczystego języka, zadbaj o interpunkcję, poprawność wypowiedzi.
Komunikujemy się tutaj za pomocą słowa pisanego, nie tylko to co piszesz, ale też jak piszesz świadczy o Tobie, ktoś musi Ci to powiedzieć wprost, sam jesteś winien wszystkich swoich niepowodzeń i jakkolwiek byś próbował obwiniać kobiety to sam sobie to robisz.
To jest tylko Twoja subiektywna opinia.Jak myślisz czemu jestem sfrustrowany? Bo będąc normalnym pełnowartościowym mężczyzna mam jedynie szanse u niepełnosprawnych kobiet z kolei
Widocznie oni są męscy, skoro ich dziewczyny chcą.miernoty w moim wieku które nawet jednego dnia nie przepracowały i mają zero osiągnięć to z kilkoma kobietami mają dziecko i wyjebane na cokolwiek
A Ty widocznie nie jesteś męski w takim razie.Więc chuj mnie czasami strzela ale widać że nie można być męskim bo to kompletnie nieatrakcyjne dla was
Jeśli pisanie z zachowaniem zasad interpunkcji jest dla Ciebie trudne to faktycznie nie warto sobie zadawać trudu.Idąc tym tokiem myślenia to sama będziesz podziwiać męskich mężczyzn tylko na ekranie komedii romantycznych to miecz obusieczny
Kolejna kwestia to ortografii itd.. już męczące jesteście to nie konkurs j. Polskiego i z drugiej strony po co mam sobie zadawać trud aby pisać z zachowaniem interpunkcji nie chcę mi się bo po co a odpowiedzi są jak najbardziej logiczne więc nie pierdol głupot
Kolejna sprawa zgeneralizowałem i wsadziłem ciebie niesłusznie do paczki prostytutek i innych kurw faktycznie mój błąd zdarzają się wyjątki tutaj na forum wśród kobiet że któraś akurat takimi rzeczami nie trudni/trudniła więc tu akurat moje niedopatrzenie
Jak myślisz czemu jestem sfrustrowany? Bo będąc normalnym pełnowartościowym mężczyzna mam jedynie szanse u niepełnosprawnych kobiet z kolei miernoty w moim wieku które nawet jednego dnia nie przepracowały i mają zero osiągnięć to z kilkoma kobietami mają dziecko i wyjebane na cokolwiek
Więc chuj mnie czasami strzela ale widać że nie można być męskim bo to kompletnie nieatrakcyjne dla was
Chłopie mam prawko (niedługo nawet na kat C jakby B to było za mało ) własny samochód i mityczne 190cm i co mi to dało?Z moich obserwacji najczęściej dziewczyny wymieniają wysoki wzrost i posiadanie prawka. Potem pojawiają się inne cechy.
Odp. się od Damy Pik!Poczytaj jej stare posty.
No właśnie tu powinno pojawić się pytanie, czy ktoś jest męski bo za męskiego się uważa, czy jest męski kiedy za męskiego uważają go inni (w tym kobiety).To jest tylko Twoja subiektywna opinia.
Widocznie oni są męscy, skoro ich dziewczyny chcą.
A Ty widocznie nie jesteś męski w takim razie.
No i to jest dla Ciebie przestrzeń do zastanowienia się, dlaczego kobiety wolą tamtych facetów a nie Ciebie.Chłopie mam prawko (niedługo nawet na kat C jakby B to było za mało ) własny samochód i mityczne 190cm i co mi to dało?
Nic
A mam paru znajomych co nawet nie mają pracy a co tydzień inna laske i jeszcze te laski wszystko im sponsorują a wyglądają jakby wyszli z jakiegoś Ciechocinka czy inne zakładu dla obłąkanych
Wal się.Odp. się od Damy Pik!
Czemu? Są niscy nie mają ambcji pracy prawka samochodu nawet spadku nie dostaną mają jakieś artystyczne umiejętności za zdolności manualnych za chuj no i posiadają coś niepotrzebnego jak interpunkcja gdzie ani razu nie trafiłem na laske która choćby stosowała ortografie (mimo tytułów i studiów ukończonych) wiadomo pomijam przypadkowe błędy bo każdemu się zdarzająJeśli pisanie z zachowaniem zasad interpunkcji jest dla Ciebie trudne to faktycznie nie warto sobie zadawać trudu.
Jak myślisz, dlaczego inni faceci mają powodzenie u kobiet a Ty nie masz i czy na pewno to wina kobiet?
Mniej więcej wiem o co chodzi o tą napompowana jak balonik pewność siebie i kontakt wzrokowy plus do tego posiadanie tatuaży olewanie i kłamanieNo właśnie tu powinno pojawić się pytanie, czy ktoś jest męski bo za męskiego się uważa, czy jest męski kiedy za męskiego uważają go inni (w tym kobiety).
No i to jest dla Ciebie przestrzeń do zastanowienia się, dlaczego kobiety wolą tamtych facetów a nie Ciebie.
Uważasz się za lepszego albo "rynek to weryfikuje", no i czy na pewno to wina tych kobiet, wszystkie mają tak niskie standardy, że wolą "patusa" od Ciebie? Coś tu nie gra
No i to jest kolejny przykład, mamy tu chłopaka, który nie odnajduje się na rynku matrymonialnym, nie potrafi poradzić sobie z rzeczywistością, przychodzi na forum rozżalony, tupie nóżką, wyzywa kobiety bo to one są winne, to one wolą każdego byle nie jego. To na pewno jest wina kobiet!Mniej więcej wiem o co chodzi o tą napompowana jak balonik pewność siebie i kontakt wzrokowy plus do tego posiadanie tatuaży olewanie i kłamanie
To jest mój problem więc przykre czasy nadeszły jak take są wasze standardy
No spoko rozumiem temat nie dotyczy mnie ale do ostatniego akpitu chętnie się odnioseNo i to jest kolejny przykład, mamy tu chłopaka, który nie odnajduje się na rynku matrymonialnym, nie potrafi poradzić sobie z rzeczywistością, przychodzi na forum rozżalony, tupie nóżką, wyzywa kobiety bo to one są winne, to one wolą każdego byle nie jego. To na pewno jest wina kobiet!
Ciągle szukasz winy dookoła - poszukaj w sobie przyczyny i choć raz zachowaj się męsko - nie odszczekuj się na każdy komentarz. Przeczytaj, przemyśl, zastanów się i nie odpisuj!
Dobra, bo zbaczamy z tematu, to nie wątek poświęcony @metro11 , jak kolega chce roast to niech założy swój temat i tam z nim pojedziemy, bo przestrzeń ku temu jest
Pojawiło się w temacie kryzysu męskości pytanie z mojej strony, czy rosnąca liczba rozwodów i fakt, że chłopcy wychowują się z matkami bez męskiego wzorca (ojca), może być częściową przyczyną kryzysu męskości.
_______________________________________________________________________________________________________________
Pisaliście wcześniej o chłopakach, którzy ręki na powitanie nie potrafią podać, może właśnie z ojcem i jego kumplami za mało przebywali, może zamiast z ojcem jechać na ryby, pogrzebać przy aucie to z mamusią i jej psiapsółkami przebywali - można zniewieścieć, co nie?
Kolejne pytanie, brak zasadniczej służby wojskowej, czy to może mieć związek?
Szkoły zawodowe również mierzą się z kryzysem, mało który chłopiec chce być stolarzem, ślusarzem, mechanikiem, ale nie brakuje ich w klasach o profilu fryzjerstwo, hotelarstwo a i panów robiących paznokcie widziałam w jednym salonie
Dlaczego? Jeśli SF to społeczność,a Ja tak to traktuję,to jak w każdej społeczności,nie musisz wszystkich lubić...Odp. się od Damy Pik!
Ja tam zauważam niechęć młodych do typowo męskich umiejętności - ani taki w domu nic sam nie zrobi, ani w ogrodzie nie pomoże. Nawet jak już ćwiczy to nie bardzo wie po co i pożytku z tego żadnego nie widać.W dawnych czasach kiedy chłopiec kończył naście lat chodził z ojcem polować, dziś kiedy ma naście lat chodzi z matką do kosmetyczki
Masz problem i to poważny.Wystarczy popatrzeć na sam fakt że robisz czarnym laske i jesteś z dumna bo to nie Polak
No esencja kobiecości jakich wy chcecie mężczyzn skoro same nic od siebie nie dajecie?
Pozatym problem męskości pojawił się zanim obecni mężczyźni się urodzili my po prostu zastaliśmy taki świat więc co mamy poradzić skoro wolicie się kurwić z byle kim hipergamia u was działa w taki sposób że lepiej dać gościowi który nawet jednego dnia nie przepracował lub po prostu kompletnie nigdy niczym się nie zainteresował nie posiada nic to działa jeszcze w drugą stronę nic tak na was nie oddziałuje jak samochód warty pół mln i was to nie obchodzi totalnie że wtedy jesteście workiem na spermę i traktowane przedmiotowo w końcu żadnych konsekwencji
Ale one pojawiają dopiero wtedy kiedy oglaszcie światu swoją niezależność i wolność od mężczyzn gdzie w rzeczywistości emocjonalnie macie stan podobny do głębokiej depresji i męczy was to niesamowicie
Ale za to zawsze obwinia się normalnych mężczyzn bo na nich spada ten ciężar aby utrzymać te społeczeństwo z ich ciężkiej pracy i aby generalizować i wrzucać wszystkich razem do jednego worka i cała winę zwalić na tych złych mężczyzn w końcu wy tylko ofiarami jesteście męskiego świata
Nie ma związku, bo w wiekach średnich i w czasach nowożytnych nie było żadnej zsw, a nie było też kryzysu męskości.Kolejne pytanie, brak zasadniczej służby wojskowej, czy to może mieć związek?
Był kryzys Czy zwał jak zwał. Podobno np. najazdy wikingów były częściowo tym spowodowane, że faceci nie chcieli jak starcy dzieci i kobiety siedzieć na dupie w wiosce i musieli pokazać, że są godni bycia mężczyznąNie ma związku, bo w wiekach średnich i w czasach nowożytnych nie było żadnej zsw, a nie było też kryzysu męskości.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Czy mamy kryzys kobiecości? | Seks | 117 | ||
C | Czy kiedyś trafi mi się normalna randka? | Opowiadania erotyczne | 0 | |
A | Czy są jakieś bezpieczne i jednoczesnie szybkie sposoby na przedwczesny wytrysk? | Porady seksualne | 3 | |
Czy seks analny boli | Seks | 10 | ||
P | Czy są tutaj kobiety? | Poza tematem | 8 |