• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy mamy kryzys męskości?

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Te 180 cm jest granicą męskości w opinii sporej części kobiet. Nie musisz tego odbierać jako obelgi. W ludzkiej menażerii jest wiele zjawisk, które się filozofom nie śniły.
Oj widzę, że sen Cię bierze, no przecież pisałem, że mnie to nie obraża a opinię kobiet to mam gdzieś, moja tam nie narzeka jak jej daję kasę na mój wzrost, dzięki temu mamy siebie na tej samej wysokości, a nie, że ona musi wchodzić po drabinie aby mnie ucałować jak przychodzę.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
@stroiczek to wszystko kwestia podejścia każdego człowieka indywidualnie, przecież ja jej nie wziąłem z księżyca i nie tylko mnie obsługuję, wręcz przeciwnie jest dostępna dla wszystkich (ta czy inne) tylko po prostu co kto i na co się godzi i jak sobie co poukłada w głowie i jakie ma potrzeby, jak ktoś chce to korzysta a jak ktoś nie chce to nie korzysta, prawda?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
@stroiczek to wszystko kwestia podejścia każdego człowieka indywidualnie, przecież ja jej nie wziąłem z księżyca i nie tylko mnie obsługuję, wręcz przeciwnie jest dostępna dla wszystkich (ta czy inne) tylko po prostu co kto i na co się godzi i jak sobie co poukłada w głowie i jakie ma potrzeby, jak ktoś chce to korzysta a jak ktoś nie chce to nie korzysta, prawda?
No dobrze się bawisz. Zawistni ludzie Ci tego nie odbiorą.