@Magazyn Spermy nie każdemu daje szczęście posiadanie drugiej połówki. Ludzie którzy tak myślą są ograniczeni. Tyle w tym temacie, zamykam!

To zajmij się kurwa hodowlą jedwabników tylko skończ płakać w necie na temat tego jacy źli są faceci. Ja pierdolę...nie każdemu daje szczęście posiadanie drugiej połówki. Ludzie którzy tak myślą są ograniczeni.
Kurwa, nie płacze na temat tego jacy są źli faceci. Odnosiłam się do Twojego postu i hipokrytów. Nie do mezczyn którzy mają inne zdanie. Czaisz kurwa? Odnoszę się do pewnej grupy ludzi. Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Skoro wypowiadasz sie na jakiś temat to licz się z konsekwencjami. I przestań pieprzyć że płacze jacy faceci są źli bo to bzdura. Odpowiadam na to co piszesz i co mi się nie podoba. Odnoszę się do chamów i hipokrytów którzy pierwsi nie dają szacunku kobietom. I uważają że więcej im wolno. Czaisz, czy ślepy jesteś? Przewin co wcześniej pisałeś. Kończę już kurła, nie czytam Cie.To zajmij się kurwa hodowlą jedwabników tylko skończ płakać w necie na temat tego jacy źli są faceci. Ja pierdolę...
Oj tak! Ja zawsze spierniczałam w podskokach od takich, co do których miałam choćby nikłe podejrzenie, że to pospolici ruchacze. Jakoś mnie to obrzydza, może być adonisem w najnowszej bryce, dla mnie jest poniżej akceptowanego poziomu.To co teraz piszesz to podwójne standardy których nie uznaje. Mężczyzna który hurtowo zalicza panienki wcale nie jest wartościowy. Bzdury. Takich facetów powinno się shamingować tak samo jak kobiety. Poza ruchaniem dla przyjemności nie robią nic pożytecznego. Pozatym taki mężczyzna będzie mniej stabilny w stałym związku, poczytaj sobie na reddicie takie historie. Nie zgadzam się z Tobą i Twoje myślenie jest niesprawiedliwe, nacechowane patrchiarchalnym myśleniem.
Dlatego masz oczy i własny rozum, aby nie wiązać się z Ruchaczami, ale daj im w spokoju sobie funkcjonować.W dodatku co to za atrakcja spotykać się z gościem, któremu głowa lata dookoła, nie czułabym się bezpieczna.
Ja dla mnie mogą ruchać wszystko co się rusza, tylko niech do mnie nie startują.Dlatego masz oczy i własny rozum, aby nie wiązać się z Ruchaczami, ale daj im w spokoju sobie funkcjonować.
Niech każdy zajmuje się swoim życiem i będzie git.
O której głowie piszesz?W dodatku co to za atrakcja spotykać się z gościem, któremu głowa lata dookoła, nie czułabym się bezpieczna.
O tej głowie, która teoretycznie powinna myślećO której głowie piszesz?![]()
U faceta nie jest to zawsze jednoznaczneO tej głowie, która teoretycznie powinna myśleć![]()
Na Tinderze jest raczej specyficzny rodzaj kobiet, niereprezentatywny dla kobiet w ogóle.ewidentnie poziom kobiecości spada. Kobiety już nie są zalotne, tajemnicze, nie dają żadnego pola do popisu facetom - oczywiście nie mam tu na myśli księżniczek, które trzeba od pierwszego spotkania zabierać na randki tylko w wystawnych restauracjach. Wchodzę na tindera i dziewczyna od razu mi pisze
Ktoś musi nosić spodniePrzy odpowiednim mężczyźnie kobieta może wejść w swoją żeńską energię. A jak ma jakiegoś przydupasa nieogarniętego to musi być w męskiej energii i później efektem jest coś, co może wyglądać jak kryzys kobiecości.
Uf. Tyle da się zrobićAle ogólnie wystarczy żeby się nie zachowywała jak totalny patus i nie jak księżniczka, to już będzie super![]()
A dlaczego wrażliwa, czuła i empatyczna może być w każdej sytuacji a już pewna siebie tylko w NIEKTÓRYCH? Które są to sytuacje, kiedy kobieta ma zawiesić tą cechę charakteru na kołek i być niepewna siebie?Z charakteru wrażliwa, czuła, empatyczna. Pewność siebie też w niektórych sytuacjach robi efekt wow.
Bo jeśli kobieta jest super pewna siebie w każdej sytuacji, nie pokazuje, że jej czegoś brakuje. Jest taką Zosią samosią, wszystko sama ogarnie i zrobi, to po co jej facet? Faceci lubią się czuć potrzebni. A jeśli ona jest taka zajebista to facet może poczuć się zbędny jak tylko jakiś dodatek do wyjścia na wesele żeby z kimś potańczyćA dlaczego wrażliwa, czuła i empatyczna może być w każdej sytuacji a już pewna siebie tylko w NIEKTÓRYCH? Które są to sytuacje, kiedy kobieta ma zawiesić tą cechę charakteru na kołek i być niepewna siebie?
Wiem o co Ci chodzi, ale takie coś to chyba już nie nazywa się pewność siebie tylko jakaś taka pogarda dla drugiej osoby - z pokazywaniem, że ten drugi człowiek jest tak naprawdę do niczego nam niepotrzebny. Nie nazwałabym tego pewnością siebie, bardziej to jakaś pochodna narcyzmu wg mnie.Bo jeśli kobieta jest super pewna siebie w każdej sytuacji, nie pokazuje, że jej czegoś brakuje. Jest taką Zosią samosią, wszystko sama ogarnie i zrobi, to po co jej facet? Faceci lubią się czuć potrzebni. A jeśli ona jest taka zajebista to facet może poczuć się zbędny jak tylko jakiś dodatek do wyjścia na wesele żeby z kimś potańczyć. Kurwa ciężko to wytłumaczyć.
![]()