• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy mamy kryzys kobiecości?

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
To zajmij się kurwa hodowlą jedwabników tylko skończ płakać w necie na temat tego jacy źli są faceci. Ja pierdolę...
Kurwa, nie płacze na temat tego jacy są źli faceci. Odnosiłam się do Twojego postu i hipokrytów. Nie do mezczyn którzy mają inne zdanie. Czaisz kurwa? Odnoszę się do pewnej grupy ludzi. Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Skoro wypowiadasz sie na jakiś temat to licz się z konsekwencjami. I przestań pieprzyć że płacze jacy faceci są źli bo to bzdura. Odpowiadam na to co piszesz i co mi się nie podoba. Odnoszę się do chamów i hipokrytów którzy pierwsi nie dają szacunku kobietom. I uważają że więcej im wolno. Czaisz, czy ślepy jesteś? Przewin co wcześniej pisałeś. Kończę już kurła, nie czytam Cie.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Zajebiscie że odnoszę się do typów którzy cisną po babach, stosują podwójne standardy i obrażają a słyszę że płacze jacy to faceci są źli. Niezła próba manipulacji. Nie wierzcie w to i przewińcie co ktoś pisał. ODNOSIŁAM SIE DO TEGO CO PISAŁEŚ. Nie manipuluj i nie pisz bzdur. Idę z tego tematu. Nie wołać bo nie czytam.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
To co teraz piszesz to podwójne standardy których nie uznaje. Mężczyzna który hurtowo zalicza panienki wcale nie jest wartościowy. Bzdury. Takich facetów powinno się shamingować tak samo jak kobiety. Poza ruchaniem dla przyjemności nie robią nic pożytecznego. Pozatym taki mężczyzna będzie mniej stabilny w stałym związku, poczytaj sobie na reddicie takie historie. Nie zgadzam się z Tobą i Twoje myślenie jest niesprawiedliwe, nacechowane patrchiarchalnym myśleniem.
Oj tak! Ja zawsze spierniczałam w podskokach od takich, co do których miałam choćby nikłe podejrzenie, że to pospolici ruchacze. Jakoś mnie to obrzydza, może być adonisem w najnowszej bryce, dla mnie jest poniżej akceptowanego poziomu.
W dodatku co to za atrakcja spotykać się z gościem, któremu głowa lata dookoła, nie czułabym się bezpieczna.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
ewidentnie poziom kobiecości spada. Kobiety już nie są zalotne, tajemnicze, nie dają żadnego pola do popisu facetom - oczywiście nie mam tu na myśli księżniczek, które trzeba od pierwszego spotkania zabierać na randki tylko w wystawnych restauracjach. Wchodzę na tindera i dziewczyna od razu mi pisze
Na Tinderze jest raczej specyficzny rodzaj kobiet, niereprezentatywny dla kobiet w ogóle.