• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy mamy kryzys kobiecości?

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Po prostu pełno jest dziewczyn, którym się wydaje, że jak są atrakcyjne i zadbane to jest w sumie ich jedyna rola i już nic więcej nie muszą robić, bo facet będzie je obskakiwać, sponsorować i w ogóle wielbić za samo jestestwo. Miałem do czynienia z takimi laskami i można je tylko przelecieć kilka razy i tyle. Do związków to one się w ogóle nie nadają.
Tu masz rację ale jak chłop takie przelatuje to też nie jest święty. Takie mam zdanie.

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
Tu masz rację ale jak chłop takie przelatuje to też nie jest święty. Takie mam zdanie.
Jak taka nie ma więcej do zaoferowania poza seksem to czemu mężczyzna ma czuć się winny? Sorry bardzo, ale wartościowe kobiety mają sporo do zaoferowania i z takimi dobrzy faceci chcą sensownej bogatej relacji, a jak laska jest pusta jak dzban to tylko do numerku (a i też nie zawsze) i elo. Każdy ma jakąś rolę.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Jak taka nie ma więcej do zaoferowania poza seksem to czemu mężczyzna ma czuć się winny? Sorry bardzo, ale wartościowe kobiety mają sporo do zaoferowania i z takimi dobrzy faceci chcą sensownej bogatej relacji, a jak laska jest pusta jak dzban to tylko do numerku (a i też nie zawsze) i elo. Każdy ma jakąś rolę.
Ech. Chodzi mi o to że jak chłop dyma takie laski to sam nie jest lepszy. Czy ja wiem czy ludzie mają "jakieś role"? Czlowiek to człowiek, poprostu. Jak chłop dyma takie laski to zniża się do ich poziomu. Według biologii wartościowy samiec to nie ten co rucha dla zabawy a zapładnia. Faceci stworzyli sobie pod to płaszczyk ochronny bo oni są chłopami i mogą. No nie do końca. W każdym razie szanuje Twoją opinie.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Owszem, jest lepszy i zawsze będzie, bo poza seksem ma pasje, a że taką zalicza to co z tego? Korzysta z okazji i tyle w temacie. Tu nie ma powodów do wstydu w przypadku faceta, a jedynie ze strony dziewczyny, która ma tylko urodę i nic więcej.
To co teraz piszesz to podwójne standardy których nie uznaje. Mężczyzna który hurtowo zalicza panienki wcale nie jest wartościowy. Bzdury. Takich facetów powinno się shamingować tak samo jak kobiety. Poza ruchaniem dla przyjemności nie robią nic pożytecznego. Pozatym taki mężczyzna będzie mniej stabilny w stałym związku, poczytaj sobie na reddicie takie historie. Nie zgadzam się z Tobą i Twoje myślenie jest niesprawiedliwe, nacechowane patrchiarchalnym myśleniem.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
@Magazyn Spermy
"Korzysta z okazji i tyle w temacie"
A później się dziwicie ze kobiety mają was za zwierzęta. I nie mają do Was szacunku. Na Wasze własne życzenie bo tak się niektórzy zachowujecie. Dobra, nie chce mi się dalej dyskutować. Jeśli faceci to bezmózgie stworzenia które tylko patrzą na to co zaruchac to ja dziękuję. Nie mają żadnych wartości. Jeszcze raz powtorze, wartosciowy samiec zapładnia i utrzymuje potomstwo. Reszta to farmazony. Tym co piszesz tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu że nie warto mieć do mężczyzn jakikolwiek szacunek. Pozdro.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
@Magazyn Spermy faceci sobie tak tłumaczą te kurewskie zachowania. Dymanie chętnych lasek to nie jest żaden wyznacznik bycia zajebistym. Zapamiętaj to sobie, to wasze wyobrażenie. Jak ktoś uzależnia od tego swoje szczęście to nic tylko współczuć. Szanuje za to facetów którzy są atrakcyjni, mają możliwości a zostają przy jednej kobiecie. I jeszcze się mnożą. To są zajebiści faceci 😎
Ps. Kobiety coraz częściej potępiają ruchanie dup dla samego ruchania także wszystko idzie w dobrym kierunku.
I jeszcze raz powtorze, jak chłop dyma tak laski które są puste zniża się do nich poziomu. A skoro Ty uważasz że mężczyźni to jebane prymitywy które korzystają z chętnych lasek to nie mamy o czym gadać. Tylko później nie płacz że kobiety wami gardzą. Nie robią tego bez powodu. Tacy ludzie nie zasługują na szacunek zwłaszcza jeśli myślą że im jako facetom można a kobietom nie. Peace.

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
To co teraz piszesz to podwójne standardy których nie uznaje. Mężczyzna który hurtowo zalicza panienki wcale nie jest wartościowy.
Nie jestem hipokrytą. Po prostu uważam krótko, że każdemu według potrzeb i jeżeli kobiety mają tylko dupę do zaoferowania to pretensje niech mają wyłącznie do siebie samych, bo to ich wyłącznie wina, że są puste jak szklanka po wodzie.
poczytaj sobie na reddicie takie historie.
Mam lepsze rzeczy do roboty niż czytanie bzdur skrajnych świrów.
Twoje myślenie jest niesprawiedliwe, nacechowane patrchiarchalnym myśleniem.
Nie wyznaję patriarchatu, a wręcz odwrotnie: równouprawnienie.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Jak dla kogoś wyznacznikiem szczęścia jest posiadanie zaliczonych cip to żaden z niego wartosciowy facet. I powinien być tak samo tępiony jak kobiety które się bzykają dla samego bzykania. Nawet biologia jest na waszą niekorzyść. Jest różnica między dupczeniem chętnych a rozmnażaniem genów. Biologia się nie myli. Peace and bye.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Nie jestem hipokrytą. Po prostu uważam krótko, że każdemu według potrzeb i jeżeli kobiety mają tylko dupę do zaoferowania to pretensje niech mają wyłącznie do siebie samych, bo to ich wyłącznie wina, że są puste jak szklanka po wodzie.

Mam lepsze rzeczy do roboty niż czytanie bzdur skrajnych świrów.

Nie wyznaję patriarchatu, a wręcz odwrotnie: równouprawnienie.
Nie wyznajesz równouprawnienia. Uważasz że facetowi wolno i napisałeś że słusznie że laski są wytykane. Ja jeszcze raz powtorze, to żadna duma dymać takie laski. Robisz jeszcze z mężczyzn jebanych ruchaczy i śmieci którzy jak tylko nadąży się okazja to korzystają. Kobiety nie szanują takich mężczyzn. Pamiętaj też o tym że teraz jest coraz większa moda na wierność u mężczyzn. I owszem, taki chłop zasługuje na taki sam ostracyzm jak baba. Możesz mieć pasję i dymać łatwe, puste laski. W dalszym ciągu jesteś na tym samym poziomie co one. Czyli śmiecia i pustaka męskiego który korzysta z chętniej. Odrażające, godne pogardy. Mam nadzieję że kobiety zaczną potępiać wkońcu takie zachowania. To są podwójne standardy. Biologia mówi jasno kto jest wartosciowy. Nie ten kto rucha a ten kto zapładnia. Mam nadzieję że pomogłam a teraz kończę. I pogardzam takim myśleniem jak Twoje bo to stek bzdur. Dobrego popołudnia!

Mężczyzna

Malkontent

Nowicjusz
Nie wiem co jest złego w uprawianiu seksu. Też bzykałem laski, z którymi wiedziałem, że nie będzie żadnego związku. Bo ja nie chciałem. Ale bywało też tak, że one nie chciały ze mną związku ale bzyknąć się tak. To wtedy one mnie wykorzystały?

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
Nie wiem co jest złego w uprawianiu seksu. Też bzykałem laski, z którymi wiedziałem, że nie będzie żadnego związku. Bo ja nie chciałem. Ale bywało też tak, że one nie chciały ze mną związku ale bzyknąć się tak. To wtedy one mnie wykorzystały?
O tym właśnie mówię: puste laski nie nadają się do czegokolwiek innego aniżeli przelotnego seksu i to też jest potrzebne w naturze, a z wartościowymi kobietami człowiek ułoży sobie życie. Tak było i będzie, amen! Mam się czuć winny, bo kiedyś pyknąłem laskę, z którą mi nie wyszło? xDDDDD

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
O tym właśnie mówię: puste laski nie nadają się do czegokolwiek innego aniżeli przelotnego seksu i to też jest potrzebne w naturze, a z wartościowymi kobietami człowiek ułoży sobie życie. Tak było i będzie, amen! Mam się czuć winny, bo kiedyś pyknąłem laskę, z którą mi nie wyszło? xDDDDD
Faceci którzy korzystają z takich lasek też nie są wartościowi i nie nadają się do stałej relacji w większości przypadków. Nie stosuj podwójnych standardów bo prawda jest inna. Naura.

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
Faceci którzy korzystają z takich lasek też nie są wartościowi i nie nadają się do stałej relacji w większości przypadków. Nie stosuj podwójnych standardów bo prawda jest inna. Naura.
Prawda jest taka, że przemawia przez Ciebie frustracja, a i trochę pleciesz bzdury. Znajdź porządnego faceta i stwórz sobie realne życie, zamiast marnować czas na pierdolone fora Redpillowców i innych pojebów.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Prawda jest taka, że przemawia przez Ciebie frustracja, a i trochę pleciesz bzdury. Znajdź porządnego faceta i stwórz sobie realne życie, zamiast marnować czas na pierdolone fora Redpillowców i innych pojebów.
Ty pleciesz bzdury bo chłopy które dymają dużo lasek też nie nadają się do stałych relacji. I uważasz że są wartościowi a baby nie - gówno prawda. To jest moja frustracja na gadanie takich bzdur. Nic więcej.
I nie mów mi żebym szukała faceta bo jeśli większość ma takie myślenie i jest hedonistycznie nastawiona do życia to ja dziękuję. Miłego popołudnia.

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
Ty pleciesz bzdury bo chłopy które dymają dużo lasek też nie nadają się do stałych relacji.
Masz rację. I co w związku z tym?
I nie mów mi żebym szukała faceta bo jeśli większość ma takie myślenie i jest hedonistycznie nastawiona do życia to ja dziękuję.
Przydałby Ci się facet i realne życie bez wątpienia, bo tak to marnujesz czas na bzdury w internecie i żyjesz cudzymi bzdurami.
Miłego popołudnia.
Miłego.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
@Magazyn Spermy
Przydałby Ci się facet i realne życie bez wątpienia, bo tak to marnujesz czas na bzdury w internecie i żyjesz cudzymi bzdurami.
Proszę nie pisz tak do mnie. To seksistowskie. Dobrze sobie radzę bez mężczyzny i w przeciwieństwie do innych kobiet nie uzależniam swego szczęścia od posiadania go. Na chwilę obecną nie potrzebuje. Nie marnuje czasu na bzdury tylko dyskutuje. Tyle w temacie, naura.

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
Proszę nie pisz tak do mnie. To seksistowskie.
Widzisz "seksizm" tam, gdzie go nie ma. To było szczere wyznanie, a nie seksistowski atak.
Dobrze sobie radzę bez mężczyzny i w przeciwieństwie do innych kobiet nie uzależniam swego szczęścia od posiadania go.
Wszyscy ze mną na czele mają inne zdanie. Znajdź sobie mężczyznę do relacji albo do dupczenia, ale zrób coś ze swoim życiem.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Widzisz "seksizm" tam, gdzie go nie ma. To było szczere wyznanie, a nie seksistowski atak.

Wszyscy ze mną na czele mają inne zdanie. Znajdź sobie mężczyznę do relacji albo do dupczenia, ale zrób coś ze swoim życiem.
To jak ktoś ma takie zdanie to źle o nim świadczy. Tak, to seksistowskie. Uważasz że kobieta nie może być szczęśliwa bez chłopa. To nieprawda. Nie potrzebuje dupczenia anu miłości i chyba ja wiem co jest dla mnie lepsze? Żałosne jest takie pisanie że chłop da szczęście kobiecie, to bzdury. Nie pisz już w tym temacie do mnie, ok? Miłego.