• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy mamy kryzys kobiecości?

Mężczyzna

Solstafir

Podrywacz
@Banisteriopsis2 Krytykujesz przede wszystkim te kobiety polityczki, które są najmniej popierane przez inne kobiety.
Prawdopodobnie, tak samo jak estetycznie nieładne jest dla ciebie jak mężczyzna rucha kobietę, a estetycznie ładne jest kiedy to kobieta rucha w akcie dominacji, tak samo nieestetyczna jest dla ciebie postawa Shiro i teksty w stosunku do kobiet "w dupach się wam poprzewracało" itp.
Wobec @Magia2000 nie napisałeś że ty masz długie włosy i lubisz jak się ciebie rucha w dupę i żeby się odpierdoliła. I że preferencje seksualne mężczyzn zawsze były różne, tak jak homoseksualiści zawsze byli w podobnym procencie i nie świadczą o ogólnej męskości populacji. Nie czułeś się tam obrażany. Za to czujesz się obrażany przez Shiro bo ty masz akurat długie włosy.
Tutaj się odpaliłeś.
Po prostu łączę kroki: 1. Tam się chuja odezwałeś. 2. Tutaj się odpaliłeś. 3. Podnieca cię dominacja kobiety. 4. Nie pisałeś logicznie i racjonalnie. 4. Zareagowałeś mocno emocjonalnie.
A więc prawdopodobnie kierowałeś się emocjami a nie mniej racjonalnością. Tymi samymi emocjami która pchają cię w pozycję uległą wobec kobiety. I w takim świecie wolisz się znajdować i takimi kobietami otaczać.
Nie żebym to oceniał, bądź sobie jak chcesz. Ale niewiele sensu ma to co piszesz. Porównanie cię do @niezrozumiana to byłoby przegięcie, ale masz coś z niej. Zwróć uwagę że ona zdecydowanie najwięcej jadu z siebie wypluła na płeć przeciwną (a nawet na własną) ale dojebałeś się bardziej do @Shiro i @adamoginski a nie do niej.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Pod tym linkiem https://www.szkoleniacps.pl/coraz-wiecej-kobiet-zdradza-swoich-partnerow/ jest ciekawa informacja:
"Okazuje się, że częściej zdradzają kobiety, które nie mają dzieci, ale posiadają wyższe wykształcenie i są aktywne zawodowo. Natomiast wśród kobiet, które są finansowo zależne od mężów, zdrady występują rzadziej. Co ciekawe, nie zaobserwowano wpływu wykształcenia ani posiadania potomstwa na zachowania seksualne mężczyzn."

Czyli kobiety są wyrachowane i gdy tylko czują, że mogą sobie poradzić bez męża, to zdradzają. A mężczyźnom nie robi to różnicy - zdradzamy w porywie namiętności ;)

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Tak was czytam i myślę, że ja jednak przyczyniam się do kryzysu kobiecości... nigdy nie chciałam mieć kaszojadów i raczej nie będę chciała, więc też dokładam cegiełkę.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
No i proszę, kolejna pogardzająca dziećmi.
Choć to problem ogólniejszy. Wiele osób mówi "nie lubię dzieci", "dzieci śmierdzą", "dzieci są głupie" - jedyna grupa społeczna, którą można otwarcie obrażać. Bo przecież gdyby w powyższych zdaniach zamienić "dziecko" na "Żyda", "murzyna" lub "geja", to byłaby straszna afera.

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
No i proszę, kolejna pogardzajaca dziećmi.
Choć to problem ogólniejszy. Wiele osób mówi "nie lubię dzieci", "dzieci śmierdzą", "dzieci są głupie" - jedyna grupa społeczna, którą można otwarcie obrażać. Bo przecież gdyby w powyższych zdaniach zamienić "dziecko" na "Żyda", "murzyna" lub geja, to byłaby straszna afera.
Gdzie ja napisałam, że pogardzam czy nie lubię, albo tym bardziej, że śmierdzą czy są głupie? Co mi tu imputujesz?

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
kaszojad to kaszojad, nie ma co drążyć tematu, wiele kobiet się decyduje nie być matkami, mimo wymiernych korzyści finansowych w postaci comiesięcznych 800zł i przywilejów w pracy

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
kaszojad to kaszojad, nie ma co drążyć tematu, wiele kobiet się decyduje nie być matkami, mimo wymiernych korzyści finansowych w postaci comiesięcznych 800zł i przywilejów w pracy
Czyli jak jakąś kobietą nazwę dajmy na to "suką", to powiesz "suka to suka, na co drążyć temat"? Słowa mają znaczenie i to jak kogoś nazywamy odzwierciedla nasz stosunek do niego.

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Czyli jak jakąś kobietą nazwę dajmy na to "suką", to powiesz "suka to suka, na co drążyć temat"? Słowa mają znaczenie i to jak kogoś nazywamy odzwierciedla nasz stosunek do niego.
no jeśli jest suką, to czemu jej tak nie nazywać? a moje podejście do dzieci jest taki, że nie chcę

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Winę ponoszą tu obecne organizacje lgbt . Feminizm . Męski narcyzm . Stado baranów słucha tych farmazonów i myśli że tak powinno być.
Z tymi organizacjami lgbt to nie trafiłeś. Geje nie uczestniczą w rywalizacji o kobiety, a lesbijki to zjawisko naprawdę marginalne.

Mężczyzna

kemot12

Cichy Podglądacz
Tu nie chodzi o rywalizacjie o kobiety . Tylko o głoszene poglądy ,że mężczyzna i kobieta to jest złe określenie i nie można kogoś tak określać tylko ze względu co ma w spodniach. Całe te poglądy powodują później lawinę odmienności tzw. wyzwolenia . Jeżeli ktoś chce być w układzie jednopłciowym proszę bardzo (Bez adopcji dzieci i legalnych związków) . Tylko dlaczego Krytykuje się podstawę związku mężczyzny z kobietą. Wmawia się kobietą ,że zajmowanie się domem to ich poniżanie . Kobieta i mężczyzna powinni się wzajemnie uzupełniać i działać jak jeden organizm .

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Jeżeli ktoś chce być w układzie jednopłciowym proszę bardzo (Bez adopcji dzieci i legalnych związków) .
A dlaczego takie osoby nie mogą być w legalnych związkach, mieć prawo do informacji medycznej, dziedziczenia, wspólnego rozliczania się z podatków i wszystkich korzyści jakie państwo socjalne daje małżeństwom?
Co do dzieci to ok, niech pary jednopłciowe nie wychowują dzieci, bo dziecko potrzebuje wzorca męskiego i żeńskiego, ale idąc tym tropem niech samotne matki tez nie wychowują dzieci... rozwiodła się, czy straciła męża w inny sposób to ma rok na znalezienie innego, albo kończy wychowywać dzieci bo samotnie to wbrew naturze.