• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy macie na czyimś punkcie obsesję?

Kobieta

MarcelaMarcelina

Cichy Podglądacz
Miałam kilka obsesji na punkcie: kolegi z klasy, kolegi ze studiów i chłopaka z sąsiedztwa, tzn. syna sąsiadki. Co ciekawe wszystkich tych chłopaków łączyło jedno - byli tzw. grzecznymi chłopcami. W moich fantazjach często "zniegrzeczniam" miłych, grzecznych chłopców, a ci nadawali się do tego idealnie.

Kobieta

Aisza

Cichy Podglądacz
Hej, normalnie temat dla mnie! mam obsesje na punkcie faceta, z ktorym pracuje, troche starszego ode mnie z poczuciem humoru, z dołeczkami, usta ma pięknie rzeźbione , urodzonym w grudniu i spod znaku strzelca, kochankiem z bujną fantazją erotyczna . zawsze tylko tacy mi się trafiają i są mega wyposażeni i seks z nimi to przygoda. Nie mogę przestać o nim myśleć, uwielbiam jego zaczepki jego spojrzenie, powazne rozmowy , bajery, żarty i wariacje, jest niemożliwy choć uważa się za "nieśmiałego" i " grzecznego", wcale taki nie jest gdy jesteśmy sam na sam. Ech ...Jak żyć!

Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Ja w szkole średniej miałem obsesję na punkcie nauczycielki od matematyki. Młoda zgrabna z zacnymi kształtami lubująca się w obcisłych ciuszkach z dekoltami. Zawsze siedziała za biurkiem lekko pochylona do przodu. Nie zapomnę jak tłumaczyła coś koledze z ławki przed i stała z wypiętym tyłeczkiem w mojąs stronę. Ile to razy wyobrażałem sobie co bym z nią robił po lekcjach.

Halred

Erotoman
Kolezanka z pracy, okazalo sie ze z charakteru, poczucia humoru i sposobu myslenia jestesmy prawie identyczni. Przez cale zycie nie spotkalem takiej ktora bylaby chociaz w polowie taka-ja cos mysle, ona to mowi, ona zaczyna zdanie, ja je koncze. Niestety faceta juz ma i chociaz widzi ze pasujemy, to nie chce ryzykowac zmiany, "bo juz dlugo jestesmy razem".

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png