• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy macie na czyimś punkcie obsesję?

Kobieta

Rikke

Dominujący
Uwieszanie sie na nierealnej do zralizowania fantazji to nie moja działka. Owszem, mozna pobujac w obłokach o tym, jak miło by było przeleciec tego czy innego Romeo, ale okazjonalnie a nie 24/na dobe dreczyc tym mozg. W czasach nastoletnich zdarzało sie zafascynowac w jakims aktorem , piosenkarzem itp. jednak facynacje szybko mijały, gdy na horyzoncie staneła realna osoba :)

L

lingster

Guest
Niestety. Wolałabym mieć obsesję na punkcie jakiegoś aktora, a nie złamasa, który ma na to wylane XD ale cóż.

Kobieta

Rikke

Dominujący
No to ostro fil...

Pojechałes po bandzie, pewnie sie teraz wszystkie mandarynki trzesa w koszykach 😂

Kobieta

Rikke

Dominujący
@Barteq1, 4 lata to szmat czasu. Co sprawiło, ze nagle wyparowała z głowy? Pojawił sie ktos inny na horyzoncie, czy fascynacja zwyczajnie zardzewiała? ;)

Mężczyzna

miśki30

Nowicjusz
Miałem w czasach nastoletnich koleżankę, z którą znałem się z widzenia. Była idealna pod każdym względem: śliczna buźka, zgrabne ciało, wiecznie uśmiechnięta i otwarta na wszystkich ludzi. Ileż ja się o niej nafantazjowałem wtedy... Uprawialiśmy seks chyba wszędzie (w moich fantazjach) :) To było takie młodzieńcze zauroczenie, ale do dziś jest dla mnie podręcznikowym przykładem stuprocentowej kobiecości.